Home SPORTS NEWS Για… πάντα στη Ντόρτμουντ ο Κλοπ

Για… πάντα στη Ντόρτμουντ ο Κλοπ

klopdort


Πολλά έχουν γραφτεί για το μέλλον του Γιούργκεν Κλοπ, αλλά ο Γερμανός τεχνικός της Ντόρτμουντ έβαλε τέλος στις φήμες που τον θέλουν να… μετακομίζει στην Αγγλία! Ο 47άχρονος προπονητής της Ντόρτμουντ υπογράμμισε ότι το μέλλον του είναι στο γερμανικό σύλλογο. Δήλωσε πιστός στους Βεστφαλούς και φυσικά στόχος του είναι να ανέβει βαθμολογικά στη Μπουντεσλίγκα!

«Το μέλλον μου είναι η Ντόρτμουντ. Ο Τύπος συχνά με αποθεώνει και με στέλνει στην Αγγλία. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, αλλά το μέλλον μου είναι εδώ», είπε ο Γιούργκεν Κλοπ! Στη συνέχεια ανέφερε μάλιστα ότι οι οπαδοί της Άρσεναλ δεν θα τον θέλουν στην ομάδα τους, ύστερα από την ήττα της Ντόρτμουντ του στο Λονδίνο για το Τσάμπιονς Λιγκ! «Ύστερα από την εμφάνιση της ομάδας μου στο “Έμιρεϊτς”, δεν νομίζω πως οι φίλαθλοι της Άρσεναλ με θέλουν στον πάγκο της ομάδας τους. Η Άρσεναλ έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Εγώ από την πλευρά μου είμαι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και δεν σκοπεύω να φύγω», υπογράμμισε χαρακτηριστικά!

Να αναφέρουμε πως ο Γιούργκεν Κλοπ είναι στην Ντόρτμουντ από το 2008, έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Γερμανίας, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ, ενώ το 2013 είχε φτάσει έως τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr