Home SPORTS NEWS Πάγωσε σε έξι λεπτά ο ΠΑΟ… (Video)

Πάγωσε σε έξι λεπτά ο ΠΑΟ… (Video)

paodinamo


Ένα μπλακ άουτ του Παναθηναϊκού από το 55ο μέχρι το 61ο λεπτό ήταν αρκετό για την Ντιναμό να ανατρέψει το σκορ και να πάρει τη νίκη στο παγωμένο Χίμκι . Οι πράσινοι πάντως στάθηκαν αξιοπρεπώς στις πολικές θερμοκρασίες της Ρωσικής πόλης, το παιχνίδι διεξαγόταν στους -8 βαθμούς Κελσίου, προηγήθηκαν με τονΜπεργκ και είχαν και άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλο. Όμως οι γηπεδούχοι πίεσαν και γύρισαν το εις βάρος τους 0-1 από το 14ο λεπτό και συνεχίζουν αήττητοι στη διοργάνωση.

Α΄ημίχρονο:

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3, με τον Μάρκους Μπεργκ να είναι βασικός για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Δίπλα του ο Μπαϊράμι με τον Πέτριτς, ενώ στην εστία ήταν ο Κοτσόλης . Η Ντιναμό, που παρατάχθηκε με 4-2-3-1, μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε δύο πολύ καλές φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο για να ανοίξει το σκορ. Πρωταγωνιστής και στις δύο ο Κουράνι, που στο 4ο λεπτό με κεφαλιά χτύπησε καμπανάκι στην άμυνα των πράσινων, ενώ στο 5′ έκλεψε τη μπάλα και βγήκε τετ-α-τετ με τον Κοτσόλη αλλά το πλασέ του κατέληξε στο δεξί δοκάρι. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε φανεί μέχρι εκείνο το σημείο. Κάτι που τελικά έγινε με εμφατικό τρόπο στο 14 όταν ο Νάνο βρήκε τον Μπεργκ στη μεγάλη περιοχή, εκείνος νίκησε τον Σαμπά στον αέρα και έγραψε το 0-1. Οι Ρώσοι προσπάθησαν να απαντήσουν στη συνέχεια χωρίς όμως να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κατάφερε να πάρει τον έλεγχο περιορίζοντας τους γηπεδούχους στο δικό τους μισό του γηπέδου. Στο 34 ο Βενκέρ ανησύχησε και πάλι τον Κοτσόλη που αντέδρασε σωστά διώχνοντας σε κόρνερ.Στο 43 χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να γράψει το 0-2 ύστερα από αντεπίθεση 4 εναντίον 3. Ο Μπεργκ έδωσε μια καταπληκτική πάσα στον Μπαϊράμι, που απο πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

β΄ημίχρονο:

Ίδια εικόνα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τη Ντιναμό να μπαίνει πιο δυνατά και να απειλεί την άμυνα των πράσινων. Παρόλα αυτά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τους φιλοξενούμενους, με το σουτ τουΠέτριτς στο 53 να περνάει ελάχιστα δίπλα από την εστία του Γκαμπούλοφ. Δύο λεπτά αργότερα ο Βενκέρ μπήκε με ατομική ενέργεια στην περιοχή του Παναθηναϊκού, έκανε το σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία αφού κόντραρε στο σώμα του Τριανταφυλλόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 59 ο Μπούτνερ δοκίμασε το πόδι του, αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ και στο 61 ήρθε η ανατροπή. Ο Μέντες κλείστηκε από δύο Ρώσους, έχασε τη μπάλα από τον Ιόνοφ που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Κοτσόλη για το 2-1. Οι γηπεδούχοι αργότερα είχαν και δοκάρι με τον Βαλμπουενά, ενώ ακόμα μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία υπήρξε στο 80 από τον Κουράνι.
Που κρίθηκε: Το παιχνίδι κρίθηκε στο εξάλεπτο που ο Παναθηναϊκός δέχτηκε τα δύο γκολ και στο γεγονός ότι δεν εκμεταλλεύτηκε τις δικές του ευκαιρίες.
Παίκτης από “χρυσάφι”: Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ήταν όπως και στη λεωφόρο ο Ιόνοφ, που πέτυχε το νικητήριο γκολ και έκανε άνω κάτω την αριστερή πλευρά του Παναθηναϊκού.
Η σφυρίχτρα: Ο Ισραηλινός Εμίλ Σεμεούλοβιτς δεν είχε κάποια δύσκολη φάση και γενικά σφύριζε όσο χρειαζόταν.
Κίτρινες: 32′ Ντόογκλας – 44′ Μπούρμπος
ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ: Γκαμπούλοφ, Ρότενμπεργκ, Ντόουγκλας, Σαμπά, Μπούτνερ, Νομπόα, Βενκέρ, Ιόνοφ, Βαλμπουενά, Ζιρκόφ, Κουράνι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Δώνης, Μέντες, Λαγός, Πέτριτς, Μπαϊράμι, Μπεργκ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ    (5)      15

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ             (4)        7

ΕΣΤΟΡΙΛ                 (4)        3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ       (5)        1

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr