Home SPORTS NEWS Πολύ ξύλο σε ματς Γ’ κατηγορίας της Πάτρας (video)

Πολύ ξύλο σε ματς Γ’ κατηγορίας της Πάτρας (video)

g


Απίστευτες σκηνές και πολύ ξύλο σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος της Πάτρας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όλα ξεκίνησαν όταν ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Γιώργος Κατσαϊτης εξύβρισε τον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας, Γιάννη Νικολακόπουλο.

Ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο προπονητών των σωματείων Άτλας και Σταροχώρι, Παντελή Πεφάνη και Γιώργο Κατσαΐτη. Ο διαιτητής Σαμαρτζής αναγκάστηκε τελικά να αποβάλει τους δύο προπονητές και κατά την έξοδο τους από τον αγωνιστικό χώρο του «Α. Κάνιστρας» ο Γ. Κατσαίτης επιτέθηκε στον Πεφάνη πισώπλατα. Οι δύο προπονητές πιάστηκαν στα χέρια και η κατάσταση έμοιαζε εκτός ελέγχου.

Στη συνέχεια η ένταση μεταφέρθηκε στην εξέδρα με τον αδερφό ποδοσφαιριστή του Άτλαντα να έρχεται στα χέρια με φιλάθλους και παίκτες του Σταροχωρίου. Ο παίκτης για να υπερασπιστεί τον αδερφό του πήδηξε τα κάγκελα και έγινε ένα με τους φιλάθλους. Το ξύλο έπεφτε για περίπου τρία λεπτά μέχρι να επέλθει η ηρεμία.

Ο διαιτητής του αγώνα αποφάσισε να αποβάλει 10 ποδοσφαιριστές, 7 του Σταροχωρίου και 3 παικτών της γηπεδούχου ομάδας! Τη στιγμή της διακοπής (85’) ο Άτλας ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0. Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η ΕΠΣ Αχαΐας.

Πηγή: Patragoal.gr