Home SPORTS NEWS Σπάει… τα ταμεία για Μέσι η Τσέλσι (video&pic)!

Σπάει… τα ταμεία για Μέσι η Τσέλσι (video&pic)!

messiche


Τινάζει τη μπάνκα στον… αέρα για τον Λιονέλ Μέσι! Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Daily Express», ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι διατεθειμένος να δώσει 250 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει τον Αργεντινό αστέρα από την Μπαρτσελόνα! Σπάζοντας έτσι και την ρήτρα που έχει το συμβόλαιο του Μέσι με τους «μπλαουγκράνα»!

Να θυμίσουμε πως πριν από μερικές μέρες ο Λιονέλ Μέσι με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αφήσει τη Βαρκελώνη. Λόγια που προκάλεσαν αναστάτωση στην Ισπανία και όχι μόνο, με τον τοπικό Τύπο να τονίζει πως είναι ορατό το ενδεχόμενο ο διεθνής άσος να πάρει τον δρόμο για άλλες… πολιτείες! Βλέπετε, εκτός των άλλων, ο Μέσι δεν είναι ικανοποιημένος από το γεγονός πως η ομάδα του δεν στήριξε τον ίδιο και τον πατέρα του στη διαμάχη που έχουν με την ισπανική δικαιοσύνη και την εφορία, στην υπόθεση φοροδιαφυγής…

Από εκεί και πέρα, η «Daily Express» υπογραμμίζει ότι η Τσέλσι στην προσπάθεια της να ντύσει στα «μπλε» τον Λιονέλ Μέσι έχει στο πλευρό της και την «Adidas», η οποία ντύνει τόσο την ομάδα από το Λονδίνο, όσο και τον Αργεντίνο σούπερ σταρ.

Στο σχετικό ρεπορτάζ τονίζεται ακόμα πως και ο πρώην συμπαίκτης του Μέσι, Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος είναι και φίλος με τον Αργεντινό έχει αρχίσει… ψηστήρι στον «Λεό» για να τον πείσει να πάει στο Λονδίνο! Ο Ισπανός μέσος μετακόμισε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» το περασμένο καλοκαίρι, αφήνοντας τη Μπαρτσελόνα.
Η «Daily Express» αναφέρει ακόμα ότι ο Μέσι έχει ήδη αρχίσει να μαθαίνει αγγλικά, ενώ επιθυμία του ίδιου και της γυναίκα του είναι να φοιτήσει ο γιος τους, Τιάγκο, σε αγγλικό σχολείο!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr