Home SPORTS NEWS Τα… βροντάει ο Κετσπάγια (video)

Τα… βροντάει ο Κετσπάγια (video)

georgiaketspagia


Έξω… από τα δόντια μίλησε ο Τιμούρ Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπο εν όψει του αγώνα της Γεωργίας με την Πολωνία για τα προκριματικά του EURO 2016, υπογραμμίζοντας πως είναι έτοιμος να τα… βροντήξει από τον πάγκο της εθνικής Γεωργίας. Ο 46άχρονος τεχνικός τόνισε μάλιστα ότι το γεωργιανό ποδόσφαιρο και αποκάλυψε ότι θα παραιτηθεί μετά το ματς της Παρασκευής, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα!

Ο Τιμούρ Κετσπάγια… ξέσπασε μετά και από την σκληρή κριτική που δέχεται εδώ και αρκετούς μήνες. Βλέπετε η Γεωργία δεν έχει ξεκινήσει κακά στον 4ο όμιλο προκριματικά του EURO 2016, έχοντας τρεις βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές…

Είναι χαρακτηριστικό πως η «βόμβα» από τον Τιμούρ Κετσπάγια είχε ως αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι να του κάνουν πολλές ερωτήσεις και για τους λόγους που έχει πάρει αυτή την απόφαση. Τότε, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού εκτός των άλλων είπε: «Το γεωργιανό ποδόσφαιρο έχει πεθάνει». Στη συνέχεια θέλοντας να αιτιολογήσει αυτά τα λόγια υπογράμμισε: «Και οι 16 ομάδες του πρωταθλήματος βασίζονται σε κρατική χρηματοδότηση για να λειτουργήσουν, ενώ υπάρχει έλλειψη Γεωργιανών παικτών στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr