Home SPORTS NEWS Τεχνικός στην Χέλσινμποργκ ο Λάρσον! (video)

Τεχνικός στην Χέλσινμποργκ ο Λάρσον! (video)

helsiborglarson


Ο Χένρικ Λάρσον, θρύλος του ποδοσφαίρου στην Σουηδία, έκανε το-πρώτο-μεγάλο βήμα και στην προπονητική του καριέρα, καθώς είναι ο νέος τεχνικός της Χέλσινμποργκ! Εκεί θα βρει και τον 17άχρονο γιο του Τζόρνταν, ο οποίος από αυτή τη χρονιά ανήκει στην Χέλσινμποργκ (τον πήρε από την Χόγκαμποργκς).

Ο Λάρσον στα 43 του έχει μια νέα πρόκληση μπροστά του, καθώς τον εμπιστεύτηκε η διοίκηση της Χέλσινμποργκ, η οποία θέλει να… χτίσει ξανά μια ανταγωνιστική ομάδα! «Μιλήσαμε και τα βρήκαμε σε όλα. Ότι θα γίνει, θα πραγματοποιηθεί για το καλό του συλλόγου», υπογράμμισε ο πρώην διεθνής άσος.

Να αναφέρουμε πως ο Λάρσον ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην Λαντσκρόνα το 2010. Εκεί έκατσε έως το 2012 και το 2012 πήγε στην Χόγκαμποργκς, ομάδα στην οποία ήταν ασίσταντ. Την τελευταία χρονιά ήταν στην Φάλκενμπεργκ, από την οποία έφυγε πριν από μερικές ώρες, αφού ήρθε η πρόταση από την Χέλσινμποργκ. Ετσι, θα γίνει τεχνικός για πρώτη φορά σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Ο Λάρσον που ξεκίνησε να παίζει μπάλα το 1988 στην Χόγκαμποργκς, έκανε μεγάλη καριέρα στην Χέλσινμποργκ. Είχε πλούσια καριέρα παίζοντας, εκτός των άλλων, σε Φέγενορντ, Σέλτικ, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ματώνοντας… τα δίχτυα! Με την εθνική έπαιξε 106 εμφανίσεις και πέτυχε 37 γκολ!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr