Home SPORTS NEWS Ένας χρόνο μάχης για τον Μίκαελ

Ένας χρόνο μάχης για τον Μίκαελ

shumi


Ένας χρόνος συμπληρώθηκε σήμερα από το σοβαρότατο ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις, που τον έχει καθηλώσει. Ο Γερμανός πιλότος της Φόρμουλα 1 είχε χτυπήσει στο κεφάλι όταν έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις και δίνει τη μάχη του για να επανέλθει, αφού έχει κερδίσει τη μάχη με τον θάνατο.

Ο θρυλικός «Σούμι» βρίσκεται πλέον στο στάδιο αποκατάστασης και ο δρόμος θα είναι μακρύς. Στις 29 Δεκεμβρίου 2013 η είδηση του ατυχήματος του Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις γίνεται πρώτη είδηση παγκοσμίως.

Η σοβαρότητα του ατυχήματος του γίνεται γρήγορα αντιληπτή όταν χρειάστηκε η μεταφορά του με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Ο Σουμάχερ μπήκε σε κατάσταση τεχνητού κώματος και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λωζάνης, τον Ιούνιο του 2014. Πλέον ο 45χρονος Γερμανός βρίσκεται στο σπίτι του στο Γκλαντ όπου και γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία του.

Η οικογένεια του Σουμάχερ έχει επιλέξει να δίνει με το σταγονόμετρο τις πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή του. Πληροφορίες, οι οποίες ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν πως ο «Σούμι» βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, χωρίς να μπορεί να μιλήσει αλλά έχοντας επαφή με το περιβάλλον.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Σουμάχερ δίνει εδώ και ένα χρόνο τον σημαντικότερο και μεγαλύτερο αγώνα του, εκτός πίστας.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr