Home SPORTS NEWS Ιταλία: Στην 3η θέση η Λάτσιο (Video)

Ιταλία: Στην 3η θέση η Λάτσιο (Video)

lazio


Με… πρώτο βιολί τον αρχηγό της Στέφανο Μάουρι, που σημείωσε τα δυο πρώτα γκολ, η Λάτσιο νίκησε με 3-0 στο «Ολύμπικο» την Αταλάντα και ανέβηκε στην 3η θέση! Οι «λατσιάλι» έμειναν για τρίτο ματς αήττητοι (2-1-0) και πέτυχαν την 2η σερί νίκη, φτάνοντας έτσι τους 26 βαθμούς, όσους έχει και η Τζένοα . Η φιλοξενούμενη, έχασε μετά από δυο αγωνιστικές (1-1-0) και έμεινε στους 14 πόντους, ούσα στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο 34άχρονος Στέφανο Μάουρι άνοιξε το σκορ στο 51’, μετά από πολύ όμορφη ενέργεια του Φελίπε Άντερσεν, ο οποίος… σέρβισε το τέρμα. Στο 72’ ο αρχηγός της Λάτσιο σκόραρε με φαλτσαριστό πλασέ και πέτυχε το 2-0. Στο 81’ ο Λούλιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με ωραία κεφαλιά…

Με γκολ στο 90’+3 η Παλέρμο έφτασε στη νίκη στην έδρα της με 2-1 κόντρα στην Σασσουόλο για την 15η αγωνιστική του καμπιονάτο και έτσι η γηπεδούχος έμεινε αήττητη για 7η αγωνιστική (4-3-0)! Με εννιά παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα η φιλοξενούμενη, η οποία έχασε μετά από 7 παιχνίδια με 4-3-0, στο 66’ αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Σασσουόλο… Η ομάδα της Σικελίας ανέβηκε στους 21 βαθμούς και πλησίασε στην πρώτη πεντάδα, ενώ η φιλοξενούμενη έχει 19 πόντους…
Η γηπεδούχος έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα και μόλις στο 3’ πέτυχε το 1-0 με τέρμα του Ριγκόνι. Το 1-0 έμεινε μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους. Στο 66’ για την φιλοξενούμενη αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας Κονσίλι και μπήκε στον αγώνα ο δεύτερος πορτιέρο Πομίνι (στη θέση του Φλόρο Φλόρες). Η Σασσουόλο κατάφερε με 10παίκτες να ισοφαρίσει στο 85’ με γκολ του Παβολέτι.
Τελικά, στο 90’+3 ο Μπελότι έκανε το 2-1 με τον Καναβάρο να αποβάλλεται στο 96’ αφήνοντας την ομάδα του με εννέα παίκτες για τα τελευταία δευτερόλεπτα.

Οι συνθέσεις
ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνο, Μουνιόθ, Γκονζάλεζ, Αντέλκοβιτς, Μοργκανέλα, Ριγκόνι (83’ Μπολτσόνι), Μαρέσκα (90’ Μπελότι), Σότσεφ (73’ Ντέλα Ρόκα), Λαζάαρ, Ντιμπαλά, Βάσκεθ.
ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Γκατσόλα, Καναβάρο, Ακέρμπι, Λόνγκι, Ταϊντέρ (82’ Παβολέτι), Μανιανέλι, Μισιρόλι, Φλόρο Φλόρες (68’ Πομίνι), Ζάζα, Σανσόνε (77’ Φλοκάρι).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr