Home SPORTS NEWS Μπήκε με το… δεξί η Σεβίλλη (video)

Μπήκε με το… δεξί η Σεβίλλη (video)

sevilla


Η Σεβίλλη παρέμεινε αήττητη στην έδρα της (6-3-0), καθώς μπήκε με το… δεξί στο 2015, με την νίκη της στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» με 1-0 κόντρα στην Θέλτα, η οποία έπαιζε με 10 παίκτες από το 21’! Η επιτυχία μπορεί να ήρθε δύσκολα για την Σεβίλλη, αλλά αυτό που μετράει είναι το «τρίποντο» για την γηπεδούχο, καθώς έμεινε για 4η αγωνιστική αήττητη (3-1-0) και ανέβηκε στην 4η θέση. Η φιλοξενούμενη, που είχε και απουσίες, δεν νίκησε για 7η αγωνιστική και με την 6η σερί νίκη έμεινε στους 20 πόντους και μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις…

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν από πολύ νωρίς με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε στο 21’ ο Πλάνας. Κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι Ανδαλουσιανοί και άνοιξαν το σκορ στο 32’ με γκολ του Παρέχα. Με αυτό το τέρμα η Σεβίλλη έφτασε στη νίκη…

Οι συνθέσεις
ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Βιντάλ, Καρίσο, Ναβάρο, Κρισόβιακ, Μπιά (22’ Τρεμουλινάς), Ρέγιες, Σουάρεζ (54’ Μπανέγα), Βιτόλο, Μπακά (69’ Γκαμέιρο).
ΘΕΛΤΑ: Σέρχιο Άλβαρεζ, Μάγιο, Φοντάς, Καμπράλ, Πλάνας, Ερνάντεζ, Ραντόγια, Κρον – Ντέλι (84’ Μαντίντα), Μίνα (79’ Ιγκλέσιας), Τσαρλς (28’ Κάστρο), Ορεγιάνα.

Η Βιγιαρεάλ… αυτοκτόνησε στο Έλτσε, στο πρώτο της παιχνίδι της για το 2015 στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 για την 17η αγωνιστική, αν και προηγήθηκε με δυο γκολ! Έτσι, το «κίτρινο υποβρύχιο» άφησε δυο βαθμούς. Δεν έχασε για 7η σερί αγωνιστική (5-2-0), αλλά απώλεσε πόντους, μετά από πέντε σερί νίκες, και έτσι έμεινε στο -2 από την 4η Σεβίλλη, που έχει 33 πόντους. Η γηπεδούχος πήρε έναν πολύτιμο πόντο, μετά από τέσσερις σερί ήττες. Δεν έχει νίκη για επτά αγωνιστικές (0-3-4) και με 11 βαθμούς είναι στη ζώνη υποβιβασμού και στο -2 από τις θέσεις που σώζουν…

Η Βιγιαρεάλ μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και με γκολ του Βιέτο στο 12’ και του Ούτσε στο 17’ μπήκε μπροστά στο σκορ με δυο γκολ διαφορά. Η γηπεδούχος δεν το έβαλε… κάτω, μείωσε στο 26’ με τον Γιόνατας και στο 35’ ο Ροντρίγκες πέτυχε το 2-2, που έμεινε μέχρι το τέλος!

Οι συνθέσεις
ΕΛΤΣΕ: Τιτόν, Σουάρεζ, Λομπάν, Πελεγκρίν, Σίσμα, Πάσαλιτς, Αντριάν Γκονζάλεζ, Φαΐρ, Ροντρίγκεζ (78’ Νίγκεθ), Γκάρι Ροντρίγκες (83’ Κόρο), Γιόνατας.
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μάριο, Παουλίστα, Βίκτορ Ρουίζ, Κόστα, Γκόμεζ, Τριγκέιρος (62’ Ντος Σάντος), Σοριάνο, Σερίσεφ, Ούτσε (75’ Ντος Σάντος), Βιέτο.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr