Home SPORTS NEWS Χόρευε… στη βροχή η Ατλέτικο – Εκδίκηση με… τεσσάρα η Ρεάλ(video)

Χόρευε… στη βροχή η Ατλέτικο – Εκδίκηση με… τεσσάρα η Ρεάλ(video)

rsergio


Μέσα στα πρώτα 25 λεπτά η Ατλέτικο… καθάρισε τον αγώνα με την Εϊμπάρ εκτός έδρας και μέσα σε βροχή έφτασε στην επιτυχία με 3-1 για την 21η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Οι «ροχιμπλάνκος»… χόρευαν στην βροχή από την αρχή του αγώνα και στο 25’ είχαν προηγηθεί με 3-0, φτάνοντας έτσι στην 3η σερί νίκη. Η γηπεδούχος δεν νίκησε για τρίτη σερί αγωνιστική (0-1-2), ούσα πάντως στην 8η θέση και στο +11 από την ζώνη υποβιβασμού…

Η φιλοξενούμενη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 7’ ο Γκρίτσμαν άνοιξε το σκορ. Με δυο γκολ από τον Μάντζουκιτς (23’, 25’) έγινε το 3-0. Η γηπεδούχος κατάφερε να μειώσει σε 3-1 στο 89’ με γκολ του Πιοβατσάρι.

Οι συνθέσεις
ΕΪΜΠΑΡ: Ιρουρέτα, Λίγιο, Ραούλ Νάβας, Ανιμπάρο, Άμπραχαμ, Εράστι (47’ Λάρα), Μπόρχα, Ντελ Μοράλ (48’ Κάπα), Αρουαμπαρένα (48’ Λέκιτς), Σαούλ, Πιοβατσάρι.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Μόγια, Χέσους Γκάμεζ, Χιμένεθ, Γκοντίν, Σικέιρα, Τιάγκο, Νίγκεθ, Ραούλ Γκαρσία (55’ Σουάρεζ), Γκρίτσμαν (70’ Χιμένεθ), Κόκε (80’ Κάνι), Μάντζουκιτς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε… ξεχάσει την ήττα με 4-2 στον πρώτο γύρο στο «Ανοέτα» και χωρίς τον ΚριστιάνοΡονάλντο (τιμωρημένος), θριάμβευσε με 4-1 για την 21η αγωνιστική στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τηςΣοσιεδάδ . Γκολάρα ο Μπενζεμά… Η «βασίλίσσα» πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη και είναι στην πρώτη θέση με 51 πόντους, ενώ η φιλοξενούμενη έμεινε στους 22 και στο +6 από την ζώνη υποβιβασμού…

Η Σοσιεδάδ προηγήθηκε μάλιστα μόλις στο 1’ με τον Αρίτθ Ελουστόντο, αλλά ο Χάμες Ροντρίγκες μόλις στο 3’ πέτυχε το 1-1. Ο Σέρχιο Ράμος, ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 37’ (2-1). Ακολούθησε μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Γκάρεθ Μπέιλ , ενώ στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε δύο γκολ ο Καρίμ Μπενζεμά στο 52’ και στο 76’…

Οι συνθέσεις
ΡΕΑΛ: Κασίγιας , Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο , Ιγιαραμέντι, Κρόος (81′ Κεντίρα), Ίσκο, Χάμες Ροντρίγκες (74′ Χεσέ Ροντρίγκεθ), Μπέιλ, Μπενζεμά (81′ Χαβιέρ Ερνάντες).
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρούλι, Αρίτθ Ελουστόντο, Μίκελ Γκονθάλεθ, Ίνιγο Μαρτίνεθ , Γιούρι, Γκόρκα Ελουστόντο (63′ Μπεργκάρα), Ρουμπέν Πάρντο, Γκρανέρο, Τσάμπι Πριέτο, Κανάλες (46′ Ντε λα Μπέγια), Βέλα (17′ Αχιρέτσε).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr