Home SPORTS NEWS «Διπλό» με 10 παίκτες η Ουντινέζε (video)

«Διπλό» με 10 παίκτες η Ουντινέζε (video)

udine


Με τον Παναγιώτη Κονέ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 74’, η Ουντινέζε πήρε πολύ σημαντική νίκη με 2-1 στο Έμπολι για την 20η αγωνιστική του καμπιονάτο και έτσι συνεχίσει να ελπίζει για την κατάκτηση μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη … Βασικός ήταν και ο Ορέστης Καρνέζης!

Η γηπεδούχος, που αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την Ρόμα εκτός στην παράταση, έμεινε για 8η αγωνιστική χωρίς νίκη (0-6-2) και είναι στο +1 από την ζώνη υποβιβασμού. Οι «ζέβρες», που αποκλείστηκαν στο Κύπελλο στα πέναλτι στη Νάπολι , νίκησαν μετά από πέντε αγωνιστικές (0-3-2) και ανέβηκαν στους 27 βαθμούς. Η Ουντινέζε είναι πλέον στο -6 από την πεντάδα…

Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε με τον Ντι Νατάλε στο 19’ και στο 37’ η Έμπολι έκανε το 1-1 με πέναλτι του Σαγονάρα. Στο 60’ η Ουντινέζε πήρε ξανά προβάδισμα με (2-1) με τέρμα του Σίλβα Γουϊντμερ, ενώ στο 62’ ο Παναγιώτης Κονέ πήρε κίτρινη κάρτα, καθώς πέταξε μακριά τη μπάλα , ενώ το παιχνίδι είχε σταματήσει… Στο 74’, ο Έλληνας άσος αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα, καθώς σε εναέρια μονομαχία με τον Βαλντιφιότι χτύπησε τον αντίπαλό του με τον αγκώνα του… Στην ενδεκάδα της Ουντινέζε ήταν και ο Ορέστης Καρνέζης , με τον διεθνή πορτιέρο να παίζει σε όλο τον αγώνα…

Οι συνθέσεις
ΕΜΠΟΛΙ: Σέπε, Χισάι, Τονέλι (44′ Μπάρμπα), Ρουγκάνι, Μάριο Ρούι, Βαλντιφιόρι, Βεσίνο, Κρότσε, Σαπονάρα (67′ Βέρντι), Μτσελίτζε (63′ Μακαρόνε), Πουτσαρέλι.
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Καρνέζης, Βίντμερ, Πίρις, Ντανίλο , Ερτό, Πασκουάλε, Γκιλιέρμε (68′ Χάλμπεργκ), Αλάν, Παναγιώτης Κονέ, Ντι Νατάλε (68′ Μπρούνο Φερνάντες), Τερεό.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr