Home SPORTS NEWS Εξάσφαιρο… από «Μπάρτσα» (video)

Εξάσφαιρο… από «Μπάρτσα» (video)

barca


Η Μπαρτσελόνα ήταν… καταιγιστική στο δεύτερο μέρος και έφτασε στην επιτυχία με το εμφατικό 6-0 (από δυογκολ Μέσι και Νεϊμάρ) στην έδρα της Έλτσε, για την 20η αγωνιστική, με αποτέλεσμα να είναι στο -1 από την κορυφή και την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει και έναν αγώνα λιγότερο. Με 10 παίκτες έπαιξε η γηπεδούχος από το 58’. Οι «μπλαουγκράνα» νίκησαν για 3η σερί αγωνιστική, ενώ η Έλτσε έχασε μετά από τρία ματς (είχε σερί 2-1-0) και έμεινε κοντά στη ζώνη υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι πρόβαλλαν σθεναρή αντίσταση μέχρι το 55’, όταν το σκορ ήταν στο 0-1 με το γκολ του Πικέ στο 35’. Το πέναλτι-γκολ του Μέσι (0-2), σε συνδυασμό με την αποβολή του Φαΐρ (με 2η κίτρινη, καθώς είχε δεχτεί την πρώτη στο 41’), ήταν η… αρχή του τέλους για την Έλτσε. Μέσα σε 21 λεπτά (69’-90’) η «Μπαρτσα» πέτυχε άλλα τέσσερα τέρματα, δύο από το Νεϊμάρ (69’, 72’), ενώ ο Μέσι στο 88΄ έκανε το 0-5. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στην εκπνοή του αγώνα ο Πέδρο…

Να αναφέρουμε πως ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα με πέναλτι , έφτασε τα 21 γκολ, ενώ εκτός από δύο γκολ, είχε και τρεις ασίστ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr