Home SPORTS NEWS Η Νις ανακοίνωσε τον Μπεν Αρφά

Η Νις ανακοίνωσε τον Μπεν Αρφά

benarfa


Επίσημα ανήκει στην Νις ο Χατέμ Μπεν Αρφά, καθώς η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του 27άχρονου άσου με την μορφή δανεισμού από τη Νιούκαστλ .

Ο Γάλλος επιθετικός, που φέρεται να απασχόλησε τον Ολυμπιακό, αλλά και την Γρανάδα, σύμφωνα και με τον μάνατζερ του, θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, ο πρώην άσος της Λυών και της Μαρσέιγ μίλησε με τον Κλοντ Πιέλ και πείστηκε για το πρόζεκτ της Νις. Έτσι αποδέχθηκε την πρόταση που είχε για να συνεχίσει την καριέρα του στη Νις.
Να αναφέρουμε πως ο Χατέμ Μπεν Αρφά άρχισε τη σταδιοδρομία από τη Λιόν, συνέχισε στη Μαρσέιγ και εν συνεχεία μεταγράφηκε στη Νιούκαστλ. Πέρυσι έπαιξε για μικρό χρονικό διάστημα  δανεικός στη Χαλ .

Την ίδια ώρα ο Μισέλ Ουαζίν μίλησε στον Τύπο της Γαλλίας και υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Είχαμε προσφορές από τον Ολυμπιακό και την Γρανάδα, ΑΛΛΆ εμείς επιλέξαμε τη Νις. Θεωρήσαμε πως θα ήταν η πιο καλή επιλογή για τον Χατέμ». Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη Γαλλία, οι… κρούσεις από Ολυμπιακό και Γρανάδα έγιναν προς την πλευρά του παίκτη τις τελευταίες δύο εβδομάδες…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr