Home SPORTS NEWS Είπε… «αντίο» η Λιόν! (Video)

Είπε… «αντίο» η Λιόν! (Video)

lyoncup


Η Ναντ κατάφερε και πήρε πολύ μεγάλη πρόκριση με 3-2 κόντρα στην Λυών στο πλαίσιο των «32» του θεσμού. Έτσι, οι «λιονέ» που είναι πρωτοπόροι στο Σαμπιονά, είπαν «αντίο» στον θεσμό… αποκλείστηκε και η Μπαστιά, εκτός Βαλενσιέν και Ντιζόν! Αποκλείστηκε και η Μπαστιά (3-1 εκτός από τη Κεβιγί), εκτός Βαλενσιέν και Ντιζόν από ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας…

Να θυμίσουμε πως η Λιόν έχει αποκλειστεί και από το Λιγκ Καπ. Στο «Μποζουάρ» έγινε ματς με θέαμα και η φιλοξενούμενη προηγήθηκε μόλις στο 5’ με τον φορμαρισμένο Λακαζέτ. Μέσα σε δύο λεπτά ο Μπεσά (19’, 21’) έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους και έκανε την ανατροπή.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για την ισοφάριση και το 2-2 έγινε ε με τον Φεκίρ στο 58’. Τελικά τα «καναρίνια» σκόραραν» με τον Μπεσά στο 89’ και πήραν τη νίκη (3-2) και την πρόκριση στους «16».

Η Μπαστιά που αγωνίζεται στο Σαμπιονά γνώρισε αποκλεισμό-σοκ από την Κεβιγί (ομάδα της τέταρτης κατηγορίας!), χάνοντας με 3-1 στα πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια και 1-1 η παράταση).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των «32» του Κυπέλλου Γαλλίας:
Τρίτη
Κεβιγί-Μπαστιά 3-1 πεν. (0-0 κ.α., 1-1 παρ.)
Αντρεζιέ-Κρουά 1-2
Αβράνς-Μετς 0-3 παρ. (0-0 κ.α.)
Ζούρα Σουντ-Οσέρ 0-1
Κονκαρνό-Ντιζόν 1-0 παρ. (0-0 κ.α.)
Ιζέρ-Βαλανσιέν 2-0
Ναντ-Λιόν 3-2
Τετάρτη
Μονακό-Εβιάν
Μπουλόν-Γκρενόμπλ
Γκινγκάμπ-Σατορού
Τουρ-Σεντ Ετιέν
Μπρεσίρ-Λε Πουάρ σουρ Βι
Σολέ-Μπρεστ
Παρί Σεν Ζερμέν-Μπορντό
Πέμπτη
Ρεν-Ρεμς
Παρασκευή
Red Star FC 93-Κονσολά Μαρσέιγ


Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr