Home SPORTS NEWS Λουίς Ενρίκε: «Θα φύγω, όταν δεν με ακούν οι παίκτες» (video)

Λουίς Ενρίκε: «Θα φύγω, όταν δεν με ακούν οι παίκτες» (video)

enrike


Την πίεση που νιώθει εδώ και μέρες φανέρωσε ο Λουίς Ενρίκε, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του μεγάλου αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης και τόνισε ότι θα παραιτηθεί των καθηκόντων του, την ημέρα που οι παίκτες του δεν θα ακολουθήσουν τις εντολές του. Υπογράμμισε μάλιστα πως κάτι τέτοιο δεν έχει παρατηρηθεί μέχρι σήμερα!
Βλέπετε, η σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και άλλους παίκτες βρίσκεται στο επίκεντρο του Τύπου στην Βαρκελώνη, αλλά και εκτός Ισπανίας!

«Την ημέρα που οι ποδοσφαιριστές μου δεν θα με ακολουθήσουν, θα αφήσω τη θέση μου. Κάτι τέτοια δεν έχει συμβεί. Νιώθω όπως και την πρώτη ημέρα, με τους βοηθούς μου και τον περίγυρό μου. Δουλεύουμε με ηρεμία, παρά το θόρυβο εκεί έξω. Αφήνουμε στο περιθώριο όλο αυτό. Κάθε μέρα αισθάνομαι πιο ενισχυμένος και έχω μεγαλύτερο κίνητρο. Προσπαθώ να δίνω πάντα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Δεν δίνω τροφή σε διαμάχες. Δεν με ενδιαφέρει. Συνεχίζω συγκεντρωμένος σε αυτό που με απασχολεί, δηλαδή πως να παίξει η ομάδα καλύτερα», δήλωσε χαρακτηριστικό ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr