Home SPORTS NEWS Ματς-παρωδία στην Αλβανία (video)

Ματς-παρωδία στην Αλβανία (video)

albaniagame


Παγκοσμίως απασχολούν τα όσα έγιναν στον αγώνα της Φλαμουρτάρι με την Τέουτα Ντουρές για το αλβανικό πρωτάθλημα, καθώς η γηπεδούχος νίκησε με 2-1 με γκολ στο 90’+5, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν τα… πάντα για να χάσουν!!! Μέχρι και οι νικητές έκαναν λόγο για κωμωδία, και ανέφεραν πως το πρόβλημα στη χώρα είναι το σύστημα, καθώς αυτός που παίζει… καθαρά είναι ο πιο αδύναμος!

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση συνέβησαν απίστευτα πράγματα, ειδικά στα τελευταία λεπτά και μετά το 87’, και ενώ το σκορ ήταν 1-1!
Στα 5 λεπτά των καθυστερήσεων, οι ποδοσφαιριστές της Τέουτα θα μπορούσε να πει κάποιος ότι άφηναν τους αντιπάλους τους να σκοράρουν! Από τους αμυντικούς μέχρι και τον τερματοφύλακα! Μόνο που οι γηπεδούχοι ήταν άστοχοι και έτσι το παιχνίδι… θύμισε θεατρική παράταση! Τελικά το γκολ ήρθε στο 90’+5! Οι οπαδοί της Φλαμουρτάρι δεν πανηγύρισαν το γκολ, αλλά γύρισαν την πλάτη σε αυτή την παρωδία.
Ο πρόεδρος της ομάδας, Σινάν Ιντρίζι είπε: «Ήταν μια κωμωδία που προκάλεσε αμηχανία, σε μια χώρα χωρίς κανόνες σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Έχουμε να κάνουμε με ένα πρωτάθλημα με πολλά ερωτηματικά. Εδώ, το πρόβλημα είναι το σύστημα. Αυτός που παίζει καθαρά είναι ο πιο αδύναμος»!
Να αναφέρουμε πως ο αλβανικός σύλλογος ζήτησε έρευνα από την αλβανική Ομοσπονδία και έκανε γνωστό ότι αν δεν πεισθεί από τα αποτελέσματα απειλεί να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Δείτε και το σχετικό βίντεο…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr