Home SPORTS NEWS Φουλ για Τσάμπιονς Λιγκ η Σάλκε (Video)

Φουλ για Τσάμπιονς Λιγκ η Σάλκε (Video)

schalke


Το ματς στην «Veltins Arena» μπορεί να ξεκίνησε με ένα τέταρτο καθυστέρηση λόγω φάρσας για τοποθέτηση βόμβας στο γήπεδο, αλλά η Σάλκε με… ρουκέτα του Τρανκίγιο Μπαρνέτα πήρε πολύ σημαντική νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στην Γκλάντμπαχ για την 20η αγωνιστική της μπουντεσλίγκα . Οι «βασιλικοί μπλε» δείχνουν πολύ… σκληροί μετά την διακοπή (στα δυο προηγούμενα νίκησαν 1-0 εντός το Ανόβερο, έφεραμ 1-1 με τη Μπάγερν εκτός) και πέρασαν πλέον στην 3η θέση και στο +1 από την αντίπαλο τους,

Η γηπεδούχος έμεινε για 5η αγωνιστική αήττητη (3-2-0), ενώ η φιλοξενούμενη έχασε μετά από δυο σερί νίκες.
Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους «βασιλικούς μπλε», καθώς στο 10’ έκαναν το 1-0 με τον Τρανκίγιο Μπαρνέτα! Οι γηπεδούχοι κυνήγησαν και το δεύτερο γκολ, αλλά από ένα σημείο και μετά πρόσεξαν περισσότερο την άμυνά τους. Βλέπετε, η Γκλάντμμπαχ είχε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο την κατοχή και πίεσε για την ισοφάριση. Ο Βέλενροϊτερ και οι αμυντικοί του πέρασαν δύσκολα στο φινάλε του ματς, αλλά κράτησαν το «μηδέν»!

Οι συνθέσεις
ΣΑΛΚΕ: Φελενρόιτερ, Χέβεντες, Ματίπ, Νάστασιτς, Ουτσίντα, Χέγκερ, Κίρχοφ, Μπαρνέτα (85′ Αογκό), Φουχς, Μοτίνγκ (72′ Σάνε), Μπόατενγκ .
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σόμερ, Γιάντσκε, Μπρόουβερς, Ντομίνγκεθ, Βεντ, Χέρμαν (75′ Χργκοτά), Νόρτβάιτ, Τζάκα, Αζάρ ,Ραφαέλ , Κρούζε (63′ Τραορέ).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr