Home SPORTS NEWS Γιορτή… με «τεσσάρα» για Μπάγερν (video)

Γιορτή… με «τεσσάρα» για Μπάγερν (video)

fcbg


Με τον καλύτερο τρόπο η Μπάγερν Μονάχου γιόρτασε τα 115 χρόνια της ζωής της, καθώς για την 23η αγωνιστική επικράτησε με 4-1 της Κολωνίας στην «Allianz Arena»! Οι Βαυαροί έμεινε για 5η αγωνιστική αήττητοι (4-1-0) και πέτυχε την 4η σερί νίκη, και είναι πλέον στο +11 από την 2η Βόλφσμπουργκ. Ο «τράγος», που έχει για «όπλο» την άμυνά του, αυτή τη φορά είχε δύσκολο έργο, δεν νίκησε για 5ο αγώνα (0-3-2) και είναι στο +3 από την 16η θέση (οδηγεί σε μπαράζ παραμονής).

Ο Άριεν Ρόμπεν για ένα ακόμα ματς ήταν σε πολύ καλό βράδυ. Η Μπάγερν μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 3’ ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ άνοιξε το σκορ (1-0)! Στο 10’ έγινε το 2-0, με τον Ριμπερί, ο οποίος σκόραρε με… έξυπνο σουτ. Ο ρυθμός της Μπάγερν έπεσε στηξ στη συνέχεια και η Κολωνία κατάφερε να μειώσει στο 45’+1 με τέρμα του Ούτζα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν πέτυχε άλλα δυο γκολ στο 67’ με τον Άριεν Ρόμπεν (πέτυχε το 17ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα). Το 4-1 έγινε στο 75’, με τον Ολλανδό να… σερβίρει στον Λεβαντόφσκι και ο τελευταίος να σκοράρει!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr