
Την δεύτερη σερί νίκη στη πριμέρα ντιβιζιόν πέτυχε η Λα Κορούνια, καθώς για την 22η αγωνιστική επικράτησε στο «Ριαθόρ» με 2-0 της Εϊμπάρ και έτσι απομακρύνθηκε και άλλο από την ζώνη υποβιβασμού. Η Ντεπορτίβο σκόραρε δυο γκολ στο δεύτερο μέρος και έμεινε για τρίτη σερί αγωνιστική αήττητη (2-1-0). Έτσι, ανέβηκε στους 24 βαθμούς και είναι στο -3 από την αντίπαλό της, η οποία δεν νίκησε για 4η σερί αγωνιστική (0-1-3) και γνώρισε την τρίτη σερί ήττα.
Για την Λα Κορούνια σκόραραν οι Πέρεθ και Καβαλιέρο στο 52’ και στο 79’…
Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



