Home SPORTS NEWS Νέα τραγωδία στην Αίγυπτο (pics)

Νέα τραγωδία στην Αίγυπτο (pics)

egypt


Για ακόμα μια φορά η Αίγυπτος θρηνεί νεκρούς σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Τουλάχιστον 27 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στις συμπλοκές που συνέβησαν μετά την έναρξη της αναμέτρησης Ζάμαλεκ – Ενπί, ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και οπαδούς της πρώτης! Άλλοι είκοσι οπαδοί νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Κάιρο.
Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου, η συμπλοκή ξεκίνησε μετά την έναρξη της αναμέτρησης στο περίγυρο του «Air Defense», που βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά του Καΐρου.

Να θυμίσουμε πως τεχνικός της Ζάμαλεκ εδώ και μερικές μέρες είναι ο Ζεζουάλδο Φερέιρα . Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν κάθισε στον πάγκο στον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς παρακολούθησε την αναμέτρησης από την εξέδρα!

Τα τελευταία χρόνια αυτή είναι η δεύτερη τραγωδία που πλήττει το αιγυπτιακό ποδόσφαιρο. Την 1η Φεβρουαρίου του 2012, είχαν χάσει την ζωής τους 72 άνθρωποι σε τρομερά επεισόδια στον αγώνα της Αλ Αχλί με την  Αλ Μασρί. Μετά από αυτά τα επεισόδια το ποδόσφαιρο της χώρας μπήκε στην απομόνωση για να λύσει τα θέματα βίας, αλλά μέσα σε λίγα χρόνια έχουμε ξανά νερκούς στην Αίγυπτο…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr