Home SPORTS NEWS Πλήγμα και με Ράμος στη Ρεάλ!

Πλήγμα και με Ράμος στη Ρεάλ!

ramosreal


Νέο πλήγμα για την Ρεάλ Μαδρίτης! Η «βασίλισσα», μετά το σοβαρό πρόβλημα του Χάμες Ροντρίγκες, χάνει και τον Σέρχιο Ράμος για μεγάλο χρονικό διάστημα . Είναι χαρακτηριστικό πως «παίζεται» η συμμετοχή του Ισπανού διεθνή αμυντικού και στο clasico!

Οι «μερένχες» θα πρέπει να κάνουν ευχέλαιο, καθώς ο Σέρχιο Ράμος, που υπέστη κάκωση στο παιχνίδι με την Σεβίλλη, θα απουσιάσει για διάστημα έξι εβδομάδων! Αυτό έγινε γνωστό την Παρασκευή, μετά τις νέεςεξετάσεις που έκανε ο παίκτης, ενώ τις προηγούμενες ώρες όλα έδειχναν πως θα τεθεί νοκ-άουτ για περίπου τρεις εβδομάδες.

Εκτός από την δεδομένη απουσία του διεθνή αμυντικού από τα διπλά ματς κόντρα στην Σάλκε για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, στη Μαδρίτη ανησυχούν ακόμη και για την συμμετοχή του στο μεγάλο ντέρμπιπρωταθλήματος κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» στις 21 ή στις 22 Μαρτίου.

Να θυμίσουμε ότι ο Χάμες Ροντρίγκες θα απουσιάσει για τουλάχιστον εννιά αγώνες . Ο Κολομβιανός άσος την Πέμπτη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Σεβίλλη…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr