Home SPORTS NEWS Έτοιμος για επέκταση ο Λεβ

Έτοιμος για επέκταση ο Λεβ

lev


Μέχρι και το… Μουντιάλ Ρωσίας το 2018 θέλει η Ομοσπονδία της Γερμανίας να κρατήσει τον Γιοακίμ Λεβ στον πάγκο της εθνικής, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild»!

Ο Γερμανός προπονητής είναι έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (DFB) του έως και την… που θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατάκτησε το περασμένο καλοκαίρι στη Βραζιλία. Στο σχετικό ρεπορτάζ της «Bild» δεν αναφέρεται η πηγή που έκανε γνωστή την συγκεκριμένη είδηση… Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα οι διαπραγματεύσεις για την παράταση της συμφωνίας κατά ακόμη δύο έτη βρίσκονται σε «πολύ προχωρημένο στάδιο».

Σύμφωνα με την «Bild» η επισημοποίηση της συμφωνίας θα κοινοποιηθεί επισήμως αργότερα αυτό το μήνα, επ’ ευκαιρία των αναμετρήσεων στις οποίες η Γερμανία θα αντιμετωπίσει στις 25 Μαρτίου την Αυστραλία σε φιλικό και στις 29 του ίδιου μήνα τη Γεωργία, για την προκριματική φάση του EURO 2016.

Επίσης, πρόθεση της DFB είναι να ανανεώσει και τις συμβάσεις συνεργασίας με τον βοηθό του Λεβ, Τόμας Σνάιντερ, τον προπονητή των τερματοφυλάκων, Αντρέας Κέπκε, αλλά και με τον μάνατζερ της Εθνικής Γερμανίας, Όλιβερ Μπίροφ.

Να αναφέρουμε πως το ισχύον συμβόλαιο του Γιοακίμ Λεβ λήγει στο τέλος του EURO 2016 στη Γαλλία. Την τελευταία φορά που ο πρώην προπονητής της Στουτγάρδης αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα διευκρίνισε ότι σκέφτεται «αποκλειστικά τα επόμενα δύο χρόνια» και πως δεν έχει εξετάσει ακόμη το ζήτημα της ανανέωσης.

Ο προπονητής της παγκόσμιας πρωταθλήτριας συνεργάζεται με την DFB από το 2004, πρώτα για δύο χρόνια ως βοηθός του Γιούργκεν Κλίνσμαν, ενώ στη συνέχεια και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006, όπου η Γερμανία έχασε στον ημιτελικό από την Ιταλία, ανέλαβε καθήκοντα ομοσπονδιακού εκλέκτορα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr