Home SPORTS NEWS Γκολ ο Τόρες, νίκη η Ατλέτικο (video)

Γκολ ο Τόρες, νίκη η Ατλέτικο (video)

atletico


Η Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Φερνάντο Τόρες να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του με τους «ροχιμπλάνκος», επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν» κόντρα στην Χετάφε για την 28η αγωνιστική, και έτσι έμεινε κοντά στην πρώτη τριάδα (στο -1 από τη Βαλένθια). Η φιλοξενούμενη γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα και βρίσκεται στο +4 από την ζώνη υποβιβασμού…  Ηττα για τη Μάλαγα στο «Βαγιέκας», 1-0 η Βαγιεκάνο…

Το ξεκίνημα για τους «ροχιμπλάνκος» στο «Βιθέντε Καλντερόν» ήταν εντυπωσιακό και μόλις στο 3’ ο Φερνάντο Τόρες άνοιξε το σκορ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Τιάγκο στο 44’ για να γίνει το 2-0 που καθάρισε ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του.
Οι συνθέσεις
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ομπλάκ, Χουανφράν, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Γκοντίν, Χεσούς Γκάμεθ, Γκάμπι, Τιάγκο Μέντες, Αρντά Τουράν, Κόκε, Ραούλ Χιμένες (64′ Γκριεζμάν), Τόρες.
ΧΕΤΑΦΕ: Γκουαΐτα, Κάρλος Βιγκαράι, Νάλντο, Βελάσκες, Σέρχιο Εσκουδέρο, Ντιέγκο Κάστρο, Λασέν, Σαράμπια, Πέδρο Λεόν, Ινεστρόσα (72′ Γιοντά), Άλβαρο Βάθκεθ.

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Βαγιεκάνο για να νικήσει τη Μάλαγα με 1-0 στο «Βαγιέκας» και έτσι η φιλοξενούμενη να χάσει πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να βγει στην Ευρώπη! Η γηπεδούχος πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη και είναι πλέον στο +10 από την ζώνη υποβιβασμού, ενώ η ομάδα της Ανδαλουσίας έμεινε στο -5 από την 5η θέση και τη Βιγιαρεάλ…
Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους «ερυθρόλευκους» σημειώθηκε από τον Κακουτά στο 22’ το οποίο και αποδείχθηκε αρκετό για την ομάδα του. Για τη Μάλαγα αποβλήθηκε στο 74’ ο Ανχελέρι αποβλήθηκε με δεύτερη (η πρώτη στο 26’) κίτρινη κάρτα…
Οι συνθέσεις…
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Αλβάρεζ, Τίτο, Ζε Κάστρο, Αμάγια, Νάτσο (54’ Ινσούα), Μπαένα, Τρασόρας, Εμπάρμπα, Μπουένο, Κακουτά (70’ Λίκα), Μπαπτιστάο (35’ Μανούτσο).
ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Ροσάλες, Ανχελέρι, Βέλινγκτον, Τόρες (56’ Μποκά), Νταρντέρ, Ρέσιο, Σάμουελ, Χόρτα (56’ Άμραμπατ), Καστιγιέχο (79’ Ντούντα), Χουάνμι.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr