Home SPORTS NEWS Η Νις… σόκαρε τη Λιόν (video)

Η Νις… σόκαρε τη Λιόν (video)

LYON


Η Λιόν για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο έχασε την… κορυφή, καθώς στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής γνώρισε την ήττα στο «Ζερλάν» με 1-2 από τη Νις, η οποία έπαιζε με 10 παίκτες από 55’… Έτσι, οι «λιονέ» είναι στην 2η θέση και στο -1 από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία νίκησε την Παρασκευή 3-1 εντός έδρας τη Λοριάν.

Να αναφέρουμε εδώ πως η Λιόν, που δεν νίκησε για δεύτερη σερί αγωνιστική (0-1-1), δεν είχε τον Λακαζέτ (ήταν τιμωρημένος), που την οδηγεί φέτος, Η γηπεδούχος επέστρεψε στο «Ζερλάν», μετά από 3 σερί εκτός έδρας παιχνίδια και έχασε στην έδρα της για πρώτη φορά από τον Αύγουστο. Η φιλοξενούμενη νίκησε μετά από επτά αγωνιστικές (0-3-4) και τέσσερις σερί ήττες, και είναι πλέον στο +8 από την ζώνη υποβιβασμού…

Η Λιόν μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, έχασε ευκαιρίες, αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα, η Νις ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα στο 23’ με το ωραίο γκολ του Εδουάρδο. Στο 55’ ο Παλίν ανέτρεψε τον Φεκίρ στη μεγάλη περιοχή, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, ενώ ο παίκτης της Νις πήρε την δεύτερη (η πρώτη στο 5’) κίτρινη κάρτα. Στο 56’ ο Γκοναλόν έκανε το 1-1 από την «άσπρη βούλα». Στη συνέχεια ακολούθησε επιθετικός… μονόλογος από τους «λιονέ», δεν σκόραραν στις πολλές ευκαιρίες που είχαν και το… πλήρωσαν! Στο 86’ ο Μπακαρί Κονέ ανέτρεψε τον Πλέα στη μεγάλη περιοχή, και έκανε ένα ανόητα πέναλτι, με το οποίο ο Εσερίκ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τη Νις…
Οι συνθέσεις
ΛΙΟΝ: Λόπες, Ζαγέ, Ροζ, Κονέ, Νταμπό (73′ Μαλμπράνκ), Γκοναλόν, Φερί, Τολισό, Γκουρκίφ (50′ Γιαταρά), Ενζί (64′ Κορνέ), Φεκίρ.
ΝΙΣ: Πουπλέν, Παλίν, Ζενεβουά, Μποντμέρ, Αμαβί, Μεντί, Ντιγκάρ (63′ Γκομίς), Μποτεάκ (80′ Κοζιελό), Εντουάρντο (87′ Ραφετρανιαϊνά), Εϊσερίκ, Πλε.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr