Home SPORTS NEWS Κράτησε… το μηδέν και πέρασε η Νάπολι (video)

Κράτησε… το μηδέν και πέρασε η Νάπολι (video)

1112902_heroa


Η Νάπολι κράτησε το μηδέν (0-0) στη Μόσχα κόντρα στη Ντιναμό και έτσι σε συνδυασμό με τη νίκη της με 3-1 στον πρώτο αγώνα πήρε την πρόκριση στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ! Το παιχνίδι που έγινε στην «Αρένα Χίμκι» ήταν καλό και έλειψε μόνο το γκολ…

Οι «παρτενοπέι» μπήκαν πολύ δυνατά με αποτέλεσμα να έχουν δυο δοκάρια στο 11’ και στο 15’ σε προσπάθειες των Μέρτενς και Καγεχόν.Στη συνέχεια η Ντιναμό προσπάθησε να πατήσει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να πετύχει ένα γκολ που θα της έδινε ελπίδες. Στο 18’ ο Κουράνι σκόραρε, οι Μοσχοβίτες πανηγύρισαν, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, αφού ο επιθετικός της Ντιναμό ήταν σε θέση οφσάιντ. Στη συνέχεια του πρώτου μέρους προσπάθησε η γηπεδούχος για να σκοράρει, αλλά η Νάπολι κράτησε…
Στο δεύτερο μέρος οι Μοσχοβίτες μπήκαν αυτοί δυνατά, αλλά όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός άρχισε να πέφτει, με τη Νάπολι να κρατάει το «μηδέν» στις προσπάθειες των Ρώσων. Από ένα σημείο και μετά οι παίκτες της Νάπολι άρχισαν να δείχνουν πιο απειλητικοί για την εστία του Γκαμπούλοφ, με κύριο εκφραστή τον Ιγκουαΐν, ο οποίος που έχασε και την καλύτερη ευκαιρία του ματς.
Στο τέλος η Ντιναμό προσπάθησε τουλάχιστον για το γκολ της τιμής, αλλά δεν σκόραρε και έτσι με το τελικό 0-0 η φιλοξενούμενη πέρασε επόμενη φάση του θεσμού.
Οι συνθέσεις
ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ: Γκαμπούλοφ, Μπίτνερ (85′ Ιόνοφ), Σάμπα, Χουμποτσάν, Βανκέρ, Τζούτζακ, Βαλμπουενά, Ζιρκόφ, Κοκόριν, Κουράνι.
ΝΑΠΟΛΙ: Αντούχαρ, Μπρίτος, Μάτζιο, Γκουλάμ, Αλμπιόλ, Ζορζίνιο, Μέρτενς (63′ Ντε Γκούζμαν), Νταβίντ Λόπεζ, Καγεχόν, Ιγκουαΐν (81′ Ζούνιγκα), Γκαμπιαντίνι (71′ Χάμσικ).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr