Home SPORTS NEWS Λιώμα… ο Σκοτ Μπράουν (pics)

Λιώμα… ο Σκοτ Μπράουν (pics)

brown


Σάλος έχει προκληθεί στην Σκώτια με τον Σκοτ Μπράουν, ο οποίος… συνελήφθη να είναι λιώμα στο Εδιμβούργο, λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Λιγκ Καπ, κόντρα στην Νταντί Γιουνάιτεντ την Κυριακή στο «Χάμπτεν Παρκ»!
Ο 29χρονος μέσος… πιάστηκε μετά από γλέντι με φίλους του σε στριπ κλαμπ του Εδιμβούργο να μην μπορεί να πάρει τα… πόδια του και την επομένη δεν μπορούσε να εκτελέσει με ακρίβεια της ασκήσεις στην προπόνηση!!!

«Σκοτώνεσαι στην προπόνηση, Σκοτ», ανέφεραν εκτός των άλλων οι εφημερίδες στο Νησί, με τη «Sun» να κάνει πρώτο θέμα στα αθλητικά της το ξεσάλωμα του αρχηγού της Σέλτικ

Να αναφέρουμε πως αυτόπτες μάρτυρες υπογράμμισαν πως ο Σκοτ Μπράουν ήταν… λιώμα από το ποτό και αναγκάστηκε να ξαπλώσει στο πεζοδρόμιο. Τόνισαν ότι περίμενε τους φίλους του να του φέρουν κάτι να φάει.  Κάποιοι άλλοι είπαν ότι ο Σκοτ Μπράουν είχε πιει τόσο πολύ, που δημιούργησε και καβγά μέσα στο στριπ κλαμπ! Ήταν σε πολύ εύθυμη κατάσταση και κερνούσε άλλους πελάτες.

Ο 29άχρονος μέσος πήρε κανονικό μέρος στη προπόνηση της ομάδας της επόμενη μέρα, αλλά σύμφωνα με τον Τύπο, αναμένεται να κληθεί από τον προπονητή της Σέλτικ, Ρόνι Ντέιλα, να δώσει εξηγήσεις… Η Σέλτικ επισήμως αρνήθηκε να σχολιάσει δημόσια το αυτό το περιστατικό με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Μπράουν, ο οποίος αποκτήθηκε το 2007 από τη Χιμπέρνιαν και έγινε αρχηγός της πρωταθλήτριας, όταν προπονητής ήταν ο Γκόρντον Στράχαν.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr