Home SPORTS NEWS Σόου Μέσι και στο +4 η «Μπάρτσα» (videos)

Σόου Μέσι και στο +4 η «Μπάρτσα» (videos)

barca


Το πήρε… πάνω του ο Μέσι! Με τον διεθνή άσο να σκοράρει και τα δυο γκολ, το ένα…. μαγικό, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία με 2-0 στην έδρα της Εϊμπάρ για την 27η αγωνιστική και έτσι βρέθηκε στο +4 από την Ρεάλ Μαδρίτης (υποδέχεται την Κυριακή τη Λεβάντε), μία εβδομάδα πριν από το clasico στο «Καμπ Νόου»…

Οι «μπλαουγκράνα» πέτυχαν την τρίτη σερί νίκη, ενώ η γηπεδούχος συνέχισε τον… κατήφορό της (τρέχει… σερί 0-1-7 με έξι σερί νίκες), παραμένοντας στο +3 από την ζώνη υποβιβασμού.

Η Μπαρτσελόνα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ και έφτασε εύκολα στην επιτυχία. Η Εϊμπάρ ήταν αρκετά καλή στην αμυντική της λειτουργία στο ξεκίνημα του ματς, αλλά στο 31΄ σουτ του Μέσι βρήκε σε χέρι και έτσι η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι. Ο Αργεντινός έκανε το 1-0 από την «άσπρη βούλα», ενώ στο 55’ σκόραρε ξανά για το 2-0, φτάνοντας τα 32 γκολ φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα. Αυτό το γκολ είχε ιδιαίτερη ομορφιά και είχε την… σφραγίδα του Μέσι!

Να αναφέρουμε πως ο Τσάβι, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 62’, έκανε την 750η του εμφάνιση με την Μπαρτσελόνα.

Οι συνθέσεις
ΕΪΜΠΑΡ: Χάιμε, Μποβέδα, Εκίθα, Ραούλ Νάβας, Λίγιο, Ντιντάκ (77’ Μπόατενγκ), Μπόρχα, Εράστι (58’ Κάπα), Λάρα, Μανού ντελ Μοράλ (69’ Πιοβατσάρι), Σαούλ.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Μοντόγια, Πικέ, Μπάρτρα, Αντριάνο, Ράκιτιτς (62’ Τσάβι), Σέρχιο Ρομπέρτο, Ραφίνια, Μέσι, Σουάρεζ, Νεϊμάρ (70’ Πέδρο).

Ζαλάδα… από τον Μέσι

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr