Home SPORTS NEWS Στην κορυφή η Πορτογαλία! (videos)

Στην κορυφή η Πορτογαλία! (videos)

portuugal


Με γκολ των Καρβάλιο και  Κοεντράο οι Πορτογάλοι νίκησαν με 2-1 τη Σερβία και επέστρεψαν στην κορυφή του 9ου ομίλου. Στο τέλος  ισοφάρισε η Ιρλανδία τους Πολωνούς και έσωσε την παρτίδα (1-1)

Πορτογαλία – Σερβία 2-1

Αποφασιστικής σημασίας νίκη για τους Πορτογάλους, οι οποίοι πέρασαν και πάλι πρώτοι στον 9ο όμιλο. Το σκορ άνοιξε ο Καρβάλιο στο 10ο λεπτό, αλλά οι Σέρβοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μάτιτς στο 61′. Η χαρά τους ωστόσο κράτησε μόλις δύο λεπτά καθώς στο 63′ ο Κοεαντράο έδιωξε το άγχος μακριά για τους γηπεδούχους. Η Πορτογαλία επέστρεψε στην πρώτη θέση με 9 βαθμούς, δύο περισσότερους από Αλβανία και Δανία.

Ιρλανδία – Πολωνία 1-1 Μέχρι το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι Πολωνοί κρατούσαν ένα τεράστιο διπλό, ωστόσο οι μαχητές Ιρλανδοί έσωσαν τον βαθμό με τέρμα του Λονγκ (91′) Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 26′ με το τέρμα του Πέτσκο, διαχειρίστηκαν άψογα το ματς, αλλά στο φινάλε δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης. Το τέρμα των Ιρλανδών αποτέλεσε δώρο στη Γερμανία, η οποία έμεινε σε απόσταση ενός βαθμού (10) από τους πρώτους Πολωνούς (11).  

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr