Home SPORTS NEWS Στον τελικό η «Μπάρτσα» (videos)

Στον τελικό η «Μπάρτσα» (videos)

Μπάρτσα


Πανηγυρικά πέρασε η Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς νίκησε με 3-1 και στη ρεβάνς στο «Μαδριγάλ» τη Βιγιαρεάλ (έμεινε με 10’ στο 65’) για τα ημιτελικά του θεσμού, αλλά η επιτυχία της επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Μπουσκέτς. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο διεθνής άσος και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες απέφυγε τα χειρότερα…

Ο Μπουσκέτς χτύπησε στον δεξί αστράγαλο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, και από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό. Ο 26άχρονος μέσος έγινε αλλαγή. Προσπάθησε να κόψει μια μπαλιά του Πίνα, ο οποίος πρόλαβε τη μπάλα και στη συνέχεια πάτησε τον Μπουσκέτς άσχημα. Ο αστράγαλος του παίκτη της Μπαρτσελόνα γύρισε…Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί παρουσιάζονται καθησυχαστικοί… Απομένει να το δείξουν αυτό και οι εξετάσεις…

Στο αγωνιστικό κομμάτι για την φιλοξενούμενη σκόραρε δύο γκολ ο Νεϊμάρ στο 3’ και στο 88’, ενώ ένα γκολ πέτυχε και ο Λουίς Σουάρες στο 73’. Είχε ισοφαρίσει ο Ζόναταν ντος Σάντος στο 39’ για το «κίτρινο υποβρύχιο».
Ο Πίνα, που ήταν μέσα στη φάση του τραυματισμού του Μπούσκετς, αποβλήθηκε στο 65’, με απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Νεϊμάρ!

Οι συνθέσεις
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ασένχο, Μάριο Γκασπάρ, Μουσάκιο, Βίκτορ Γκασπάρ, Χάουμε Κόστα, Πίνα, Τριγκέρος (75′ Μόι Γκόμεθ),Ζόναταν ντος Σάντος, Τσέρισεβ (69′ Τζόελ Κάμπελ), Βιέτο, Ικετσούκου Ούτσε (62′ Ζιοβάνι ντος Σάντος).
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Τερ Στέγκεν, Μοντόγια, Πικέ, Μαστσεράνο (76′ Ράκιτιτς), Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (42′ Ματιέ), Ραφίνια (65′ Τσαβι), Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.

Αναλυτικά στις ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ισπανίας έχουμε (στις παρενθέσεις τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων):
Τετάρτη
Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 1-3 (39′ Ζόναταν ντος Σάντος / 3′ και 88′ Νεϊμάρ, 73′ Λουίς Σουάρες) (1-3)
Εσπανιόλ – Μπιλμπάο (23:00) (1-1)
****ο τελικός θα γίνει στις 30 Μαΐου…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr