Home SPORTS NEWS Τζέραρντ: «Αντέδρασα λάθος, σωστά αποβλήθηκα…»

Τζέραρντ: «Αντέδρασα λάθος, σωστά αποβλήθηκα…»

gerard


Ο Στίβεν Τζέραρντ αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι από το «Άνφιλντ», όταν είδε την κόκκινη κάρτα για το… πάτημά του στον Ερέρα και μετά τον αγώνα παραδέχθηκε ότι η απόφαση του διαιτητή ήταν σωστή! Ο Άγγλος άσος τόνισε πως έκανε λάθος και ανέλαβε την ευθύνη της πράξεως του, μιλώντας στην κάμερα του «Skysports»..

«Πρέπει να το αποδεχθώ, γιατί η απόφαση ήταν σωστή», είπε αρχικά ο αρχηγός της Λίβερπουλ και συνέχισε:«Απογοήτευσα τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου. Το βασικότερο όμως είναι πως στεναχώρησα τους φιλάθλους μας και γι’ αυτό αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας».

Για τη φάση της αποβολής του υπογράμμισε: «Προσπάθησα να αποφύγω το μαρκάρισμα, όμως αντέδρασα λάθος. Είμαι χρόνια στο παιχνίδι και ξέρω πως όταν κάνεις κάτι τέτοιο και απομένουν 45 λεπτά, είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να επιστρέψεις. Αναλαμβάνω την ευθύνη».

Σε ερώτηση γιατί πάτησε τον Ερέρα, ανέφερε: «Δεν ξέρω. Μάλλον αντέδρασα απότομα στο τάκλιν που δέχθηκα, αλλά δεν ξέρω τι να πω. Ήρθα εδώ για να απολογηθώ σε όλους και να αναλάβω την ευθύνη».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr