Home SPORTS NEWS Βύθισε… ξανά τη Βιγιαρεάλ η Σεβίλλη (video)

Βύθισε… ξανά τη Βιγιαρεάλ η Σεβίλλη (video)

sevilla


Η Σεβίλλη παρουσιάστηκε αποφασισμένη να κυνηγήσει τις πιθανότητες που έχει για την είσοδο της στην τετράδα και την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι κατάφερε να νικήσει την Βιγιαρεάλ με 2-0 στο «Μαδριγάλ» για την 28η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν… Η ομάδα της Ανδαλουσίας επικράτησε του  «κίτρινου υποβρυχίου» λίγες μέρες μετά την πρόκρισής της και στο Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Βιγιαρεάλ. Η φιλοξενούμενη έμεινε γα 4η αγωνιστική αήττητη (3-1-0) και με την τρίτη νίκη στη σειρά έμεινε στο -4 από την 4η Ατλέτικο Μαδρίτης και το -5 από την 3η Βαλένθια… Η γηπεδούχος έχασε το αήττητο σερί που… έτρεχε και έμεινε στο -6 από την αντίπαλό της!

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η Σεβίλλη έκανε… πελάτισσα της την Βιγιαρεάλ, καθώς εκτός από το Γιουρόπα Λιγκ, την είχε νικήσει και στον πρώτο γύρο…
Το σκορ για την φιλοξενούμενη άνοιξε στο 49’ ο Κόκε, με όμορφο σουτ. Στην συνέχεια η γηπεδούχος αναγκάστηκε να «ανοιχτεί», καθώς ήθελε αποτέλεσμα, και η Σεβίλλη δεν χαρίστηκε. Στο 65’, ο Βιτόλο με ωραίο σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 2-0…
Οι συνθέσεις
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μάριο, Μουσάτσιο, Μπαϊλί, Ρουκάβινα, Γκόμεζ, Ντος Σάντος (59’ Τριγκέιρος), Πίνα, Κάμπελ (59’ Βιέτο), Ντος Σάντος (71’ Ούτσε), Μορένο.
ΣΕΒΙΛΛΗ: Ρίκο, Κόκε, Παρέχα, Κολοντζιέτζακ, Τρεμουλινάς (50’ Ναβάρο), Καρίσο, Μπιά, Φιγκέιρας, Ιμπόρα (61’ Μπανέγα), Βιτόλο, Μπακά (80’ Άσπας).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr