Home SPORTS NEWS Χάνει Ρόμπεν και Λεβαντόφσκι η Μπάγερν!

Χάνει Ρόμπεν και Λεβαντόφσκι η Μπάγερν!

robem


Μόνο τυχερός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ο Αριέν Ρόμπεν αφού τραυματίστηκε εκ νέου στο παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με την Ντόρτμουντ για το Κύπελλο Γερμανίας.

Ο Ρόμπεν μετά από ένα μήνα απουσίας επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και πέρασε στο παιχνίδι στο 68′. 16 λεπτά αργότερα ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναγκάστηκε να τον αντικαταστήσει αφού ο Ολλανδός τραυματίστηκε στην αριστερή γάμπα.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Μπάγερν υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις οι όποιες έδειξαν το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί. Όπως έγινε γνωστό ο νέος τραυματισμός του Ρόμπεν είναι τέτοιος που δεν θα προλάβει να αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν.

Έτσι ο Γκουαρντιόλα χάνει (πάλι) ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια της μηχανής της Μπάγερν πριν τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπαρτσελόνα και φυσικά πριν πέσει η αυλαία της Μπουντεσλίγκα.

levad

Η ατυχία έχει χτυπήσει για τα καλά την Μπάγερν Μονάχου και ο Πεπ Γκουαρντιόλα περιμένει να… τριτώσει το κακό!

Μετά τον Αριέν Ρόμπεν, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το τον ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας με την Ντόρτμουντ και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, οι Βαυαροί δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για τους ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπαρτσελόνα.

Ο επιθετικός της Μπάγερν λίγο πριν το τέλος της παράτασης του ημιτελικού χτύπησε στο κεφάλι με τον Μίτσελ Λάνγκερακ και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει πάθει διάσειση και κάταγμα στην άνω σιαγόνα και τη μύτη. Όπως είναι λογικό ο Λεβαντόφσκι είναι αδύνατον να προλάβει τους ημιτελικούς και άλλο ένα πρόβλημα προστίθεται στον κατάλογο του Γκουαρντιόλα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr