Home SPORTS NEWS Έβαλε “Τεστ Άρσεναλ” στην κοπέλα του!

Έβαλε “Τεστ Άρσεναλ” στην κοπέλα του!

arsenaltest


Ένας φίλος των “κανονιέρηδων” βρήκε τον τέλειο τρόπο για να δοκιμάσει τη σχέση του με την κοπέλα του: την έβαλε να κάνει το “Άρσεναλ Τεστ”! Δείτε αν πέρασε ή έμεινε… μεταξεταστέα!

Η παρακάτω ιστορία δεν είναι προϊόν φαντασίας αλλά πραγματικότητα. Φίλος της Άρσεναλ θέλησε να τεστάρει τη σχέση του με την κοπέλα του έναν μοναδικό τρόπο: βάζοντάς της διαγώνισμα (!) με τις ερωτήσεις να αφορούν αποκλειστικά τους αγαπημένους του “κανονιέρηδες”.

Μεταξύ των άλλων η ταλαίπωρη Saskia κλήθηκε να ονοματίσει τη βασική 11άδα της Άρσεναλ και τη θέση στην οποία αγωνίζεται ο κάθε παίκτης αλλά και να γράψει με λίγα λόγια για ποιο λόγο ο Αλέξις Σάντσες είναι καλύτερος από τον Εντέν Αζάρ, με τις γνώσεις της για την Άρσεναλ να αποδεικνύονται εντυπωσιακές καθώς πήρε συγκέντρωσε ποσοστό 87%. (από τους 50 βαθμούς που έδινε το quiz μάζεψε 43.5).

Ars.Test

Ήταν μάλιστα τόσο ενθουσιασμένος ο φίλος της Άρσεναλ με τις πολλές εύστοχες απαντήσεις που έδωσε το “έτερον ήμισυ” με αποτέλεσμα να την βαθμολογήσει με “Α” και να σχολιάσει:“Μπράβο Saskia. Ως αποτέλεσμα δεν θα σε παρατήσω”.

sport24.gr