Home SPORTS NEWS Η Ίντερ απέσυρε τη φανέλα του Ζανέτι

Η Ίντερ απέσυρε τη φανέλα του Ζανέτι

zanneti


Τιμή και αναγνώριση για τον Χαβιέρ Ζανέτι! Όπως έγινε γνωστό την Κυριακή, η Ίντερ απέσυρε την φανέλα με το «Νο4», την οποία φορούσε και τίμησε και με το παραπάνω για 19 χρόνια ο Αργεντινός αστέρας!

Ο πρώην σπουδαίος άσος πρόσφερε πολλά στους «νερατζούρι» και έτσι η ιταλική ομάδα αποφάσισε να τον τιμήσει με την συγκεκριμένη κίνηση, την οποία ανακοίνωσε ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Ερίκ Τοχίρ, λίγες ώρες μετά τη νίκη με 2-1 επί της Ρόμα.

«Γεια σου Χαβιέρ. Είσαι ένα ίνδαλμα για την Ίντερ, ένας θρύλος του συλλόγου. Ένας θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου», αναφέρει αρχικά στο μήνυμά του βίντεο ο Ινδονήσιος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Ίντερ και συνέχισε: «Θυμάσαι το Τσάμπιονς Λιγκ; Το κέρδισες, το φίλησες και το κράτησες τόσες πολλές φορές. Τώρα είσαι διευθυντής μας και μαζί θα σηκώσουμε κι άλλες τέτοιες κούπες, γι’ αυτό είμαι βέβαιος, δουλεύοντας σκληρά με τη βοήθεια όλων, για τους φιλάθλους μας.
Είμαι σίγουρος ότι τα τρόπαια θα θα είναι μαζί μας και στη συνέχεια. Αλλά μεταξύ των νερατζούρι παικτών που βρίσκονται στο γήπεδο, υπάρχει μία φανέλα που δεν θα τη βλέπουμε να τη φοράει κανείς πλέον: το νούμερο 4, το δικό σου νούμερο 4. Το 4 είναι για πάντα δικό σου. Εσύ και το νούμερο 4 θα είστε για πάντα Ίντερ»…

Να αναφέρουμε πως ο Χαβιέρ Ζανέτι είναι τώρα αντιπρόεδρος της Ίντερ και αποκτήθηκε το 1995 από την Μπάνφιλντ. Μετά από 858 επίσημες εμφανίσεις έβαλε “τίτλους τέλους” στην καριέρα του σε ηλικία 40 ετών, έχοντας κατακτήσει σε συλλογικό επίπεδο ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ένα Κύπελλο UEFA, 5 πρωταθλήματα Ιταλίας, 4 Κύπελλα και 4 Σούπερ Καπ Ιταλίας…

Ο Χαβιέρ Ζανέτι προς το τέλος της καριέρας του τραυματίστηκε, κατάφερε τελικά να επιστρέψει, να παίξει ξανά, και μετά να… κρεμάσει τα παπούτσια του!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr