Home SPORTS NEWS Η Παρί… σκόρπισε την Λιλ

Η Παρί… σκόρπισε την Λιλ

psg


Εξάσφαιρο… έβγαλε η Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς» με την Λιλ (έμεινε με 10 παίκτες στο 72’) και θριάμβευσε με 6-1 των αντιπάλων της για την 34η αγωνιστική του Σαμπιονά, αποτέλεσμα που έφερε την πρωταθλήτρια στο +3 από την Λυών (παίζει την Κυριακή, αλλά έχει έναν αγώνα περισσότερο). Τρία γκολ ο Λαβέτσι, δυο ο Καβάνι, δεν έπαιξε ο τιμωρημένος Ιμπραΐμοβιτς…

Η Παρί πέτυχε μάλιστα την 4η σερί νίκη, ενώ η φιλοξενούμενη, που ήταν σε ανοδική (μετρούσε σε επτά αγωνιστικές 6-0-1, και προερχόταν από τρεις σερί νίκες) έμεινε στους 50 βαθμούς και στο -7 από την 4η Μαρσέιγ…

Η πρωταθλήτρια σκόραρε μόλις στο 1’ με τον Μάξουελ, ενώ στο 4’ πέτυχε γκολάρα ο Καβάνι! Στο 28’ και στο 43’ σκόραρε ο Λαβέτσι, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 77’… Για την Παρί σκόραρε το δεύτερο του γκολ ο Καβάνι στο 73’ με πέναλτι… Στη φάση του πέναλτι για την Λιλ αποβλήθηκε ο Κότσια στο 72’!
Οι συνθέσεις…
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σίριγκου (33′ Ντουσέζ), Οριέ (43′ Φαν ντερ Βιλ), Μαρκίνιος, Νταβίντ Λουίζ, Μαξουέλ, Τιάγκο Μότα (66′ Ραμπιό), Βεράτι, Ματουιντί, Παστόρε, Λαβέτσι, Καβάνι.
ΛΙΛ: Ενιεάμα, Κορσιά, Κιερ, Μπάσα, Σιντιμπέ, Μαβουμπά (46′ Ανταμά Τραορέ), Μπαλμόν, Γκουέγ, Μάρκος Λόπες (46′ Οριζί), Ρου (74′ Παβάρ), Μπουφάλ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr