Home SPORTS NEWS «Κούπα» η Παρί!

«Κούπα» η Παρί!

psg


Την πρώτη “κούπα” της χρονιάς κατέκτησε η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι μετέτρεψαν σε… περίπατο τον τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στην Μπαστιά στο “Σταντ ντε Φρανς”, επικράτησαν με 4-0 και κατέκτησαν το τρόπαιο για 2η σερί χρονιά και 5η συνολικά στην ιστορία τους.

Ουσιαστικά ο ματς κρίθηκε στο 20′ όταν η Παρί κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σκιλασί στον Λαβέτσι και η Μπαστιά έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο διαιτητής τιμώρησε τον αμυντικό με κόκκινη κάρτα. Ο Ιμπραιμοβιτς ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και άνοιξε το σκορ για την Παρί. Τέσσερα λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και πάλι ο Σουηδός επιθετικός βρήκε δίκτυα για το 2-0 και στο 81′ ο Καβάνι με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Το πάρτι της ομάδας του Λοράν Μπλαν ολοκληρώθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Οριέ να “γράφει” το τελικό 4-0.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ παρακολούθησε τον τελικό από την εξέδρα καθώς ο τεχνικός της Μπαστιά τον άφησε εκτός αποστολής και όπως έγραψε ο ίδιος ο Γάλλος επιθετικός στο twitter ήταν απογοητευμένος για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στον τελευταίο τελικό της καριέρας του.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr