Home SPORTS NEWS Νέα ήττα για τη Μαρσέιγ

Νέα ήττα για τη Μαρσέιγ

marseille


Ο… κατήφορος της Μαρσέιγ (είχε δοκάρι) συνεχίστηκε στο Σαμπιονά, καθώς έχασε για την 33η αγωνιστική στο «Μποζουάρ» με 1-0 από τη Ναντ, και πλέον κινδυνεύει να χάσει την… τριάδα και την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Η φιλοξενούμενη γνώρισε την 3η σερί ήττα και έμεινε στο -1 από την 3η θέση και τη Μονακό, αλλά και στο -5 από την 2η θέση. Τα «καναρίνια» επέστρεψαν στις νίκες και με την επιτυχία τους αυτή είναι στο +8 από την ζώνη υποβιβασμού…

Η γηπεδούχος μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να κάνει το 1-0 στο 20’. Στο γύρισμα του Φανί, ο Μανταντά γλίστρησε, και ο Σερζ Γκακπέ δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία κι άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 29’ και στο 44’ ο Μπατσουαΐ και ο Αλεσαντρινί είχαν τις ευκαιρίες να κάνουν το 1-1, αλλά η Ναντ πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Η Μαρσέιγ στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε μπλοκαρισμένη, ειδικά από το σημείο που η κεφαλιά του Φανί βρήκε στο δοκάρι. Στο 90’+ 3ο ο Λαμινά αστόχησε με κεφαλιά

Οι συνθέσεις…
ΝΑΝΤ: Ριού, Σισοκό, Βισκαρόντο, Τζιλομποτζί, Μπεσά, Ντο (78′ Χάνσεν), Γκομίς (89′ Αλαντούρ), Μπεντόγια, Οντέλ (81′ Μπαμού), Βερετού, Γκακπέ.
ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Τζα Τζετζέ, Φανί, Ενκουλού, Μορέλ, Ρομάο, Ιμπουλά (46′ Τοβέν), Αλεσαντρινί (79′ Λαμινά), Μπατσουαΐ (59′ Οκάμπος), Ζινιάκ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr