Home SPORTS NEWS Νίκη η Τσέλσι, χτύπησε ο Κόστα (videos)

Νίκη η Τσέλσι, χτύπησε ο Κόστα (videos)

clesea


Σε αγώνα στον οποίο ο Τσάρλι Άνταμ ισοφάρισε για την Στόουκ σε 1-1 στο 44’ με γκολ πίσω από την σέντρα, η Τσέλσι, αν και δυσκολεύτηκε πήρε τη νίκη με 2-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και έκανε ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο… «Μελανό» σημείο ο τραυματισμός του Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος μπήκε στον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά έγινε αλλαγή στο 57’, λόγω μυϊκού προβλήματος στο δεξί του πόδι…

Οι «μπλε» με σερί 7-3-0 κράτησε την απόσταση από τους διώκτες της, έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο… Η φιλοξενούμενη γνώρισε την 3η σερί ήττα και είναι στο μέσο της βαθμολογίας…
Το σκορ άνοιξε ο Εντέν Αζάρ με πέναλτι στο 39’, ο Άνταμ «κρέμασε» τον Κουρτουά στο 44’ πίσω από την σέντρα, και τους «μπλε» λύτρωσε ο Ρεμί στο 62’.

Οι συθνέσεις
ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Φάμπρεγκας, Οσκάρ (46′ Ντιέγκο Κόστα, 57′ λ.τ. Ντρογκμπά), Αζάρ, Ουίλιαν, Ρεμί (63′ Κουαδράδο).
ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόκρος, Γουίλσον, Βόλσχαϊντ, Γουίλαν, Εν’Ζονζί, Τσάρλι Άνταμ (79′ Πίτερς), Γουόλτερς, Άιρλαντ (78′ Κράουτς), Ντιούφ (62′ Αρναούτοβιτς).

Κουρτουά πες… αλεύρι. Ο Ανταμ σε γυρεύει 

Κουρτουά πες… αλεύρι. Ο Ανταμ σε γυρεύει (video)

Τι κι αν είσαι ο Τιμπό Κουρτουά. Πάντα πρέπει να έχεις το νου σου διότι μπορεί απέναντί σου να βρεθεί ένας Τσάρλι Άνταμ.
Αυτός της Στόουκ Σίτι που είδε τον τερματοφύλακα της Τσέλσι να βολτάρει μακριά από την εστία του και τον τιμώρησε.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr