Home SPORTS NEWS Περίπατος με Κρισάντους για ΑΕΚ

Περίπατος με Κρισάντους για ΑΕΚ

aekathe


H AEK έκανε το καθήκον της στο ΟΑΚΑ επικρατώντας με 3-0 του Αλίμου, μπαίνοντας έτσι πανίσχυρη (+10) στα πλέι οφ ανόδου. Δύο γκολ πέτυχε ο Κρισάντους κι ένα ο Ζόριτς για την Ένωση.

Οι κιτρινόμαυροι δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από το καθήκον τους στο άδειο ΟΑΚΑ (λόγω τιμωρίας τους) και στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Football League, έφτασαν σε μία ακόμη νίκη.

Σε συνδυασμό με την ήττα του Απόλλωνα στο Κρανίδι από την Ερμιονίδα με 1-0, η Ένωση πήρε έναν ακόμη βαθμό ενόψει των πλέι οφ και θα εκκινήσει στο μίνι πρωτάθλημα με +10.

Το σκορ άνοιξε ο Κρισάντους με κοντινό πλασέ στο 10ο λεπτό, σκοράροντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά και το τέρμα που είχε πετύχει την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Καλλιθέα.

Στο υπολοιπο του ημιχρόνου και μέχρι τη συμπλήρωση των 45 πρώτων λεπτών, η ΑΕΚ είχε την υπεροχή, δίχως όμως να καταφέρει να πετύχει άλλο γκολ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Κρισάντους βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα (στο 48′) με κοντινή κεφαλιά, “σφραγίζοντας” ουσιαστικά τη νίκη για τους κιτρινόμαυρους.

Η ενωσίτικη “μηχανή” κατέβασε στροφές στη συνέχεια, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να πατήσουν αρκετές φορές την περιοχή του Καραγκιολίδη. Οι παίκτες του Αλίμου που αγωνίζονταν για τη σωτηρία τους δεν κατάφεραν να ξαναμπούν στο ματς, με τον Ζόριτς να διαμορφώνει με πλασέ από το ύψος του πέναλτι το τελικό 3-0 στο 90ο λεπτο.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Καραγκιολίδης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Πεταυράκης, Γιόχανσον (64’ Κορδέρο), Φαγιέ (69’ Γροντής), Πλατέλλας, Ζόριτς, Μπαρμπόσα, Κρισάντους (84’ Αραβίδης).

Άλιμος (Πέτρος Δημητρίου): Σταυριανός (62’ Μπαντίκος), Κάρδαρης (46’ Σαγανάς), Γαβριήλ, Καρακώστας, Τσεσέιρα, Παντελής, Μπονγκ (33’ Ράφαελ Άλεξ), Τσατσαρής, Σταύρου, Μπεριέξ και Ντε Φρέιτας.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr