Home SPORTS NEWS Στον τελικό η Βόλφσμπουργκ

Στον τελικό η Βόλφσμπουργκ

wolfsburg


Η Βόλφσμπουργκ θα είναι η αντίπαλος της Ντόρτμουντ στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας (30 Μαΐου στο Βερολίνο), καθώς οι «λύκοι» στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού, δεν είχαν διάθεση για… αστεία εκτός με την Αρμίνια Μπίλεφελντ (πρωτοπόρος στην γ’ κατηγορία) και θριάμβευσαν με 4-0!

Η φιλοξενούμενη προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην ιστορία στον τελικό του γερμανικού κυπέλλου! Η πρώτη ήταν το 1995, όταν έχει χάσει 0-3 από μια άλλη την Γκλάντμπαχ. Οι «λύκοι» διεκδικούν τον δεύτερο τίτλο στην ιστορία της, με πρώτο να είναι το πρωτάθλημα του 2009!

Δύο γκολ πέτυχε ο Άρνολντ και από ένα οι Λουίζ Γκουστάβο και Πέρισιτς με τη Βόλφσμπουργκ να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 51’…
Οι συνθέσεις
ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ: Σβόλοβ, Ντικ, Σάλγκερ, Μπέρνερ (46′ Χόρνιγκ), Σούπαν, Γιούνγκλας, Σουλτς, Χέμλαϊν, Μαστ, Κρίστιαν Μίλερ (65′ Ουλμ), Κλος (76′ Φαν ντερ Μπίζερ).
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Βιεϊρίνια, Νάλντο, Τιμ Κλόζε, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ (73′ Σέφερ), Λουίζ Γκουστάβο, Άρνολντ, Ντε Μπράινε (54′ Γκιλαβονγκί), Ντάνιελ Καλιτζούρι, Πέρισιτς (69′ Σέρλε), Ντοστ.

Αναλυτικά για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας έχουμε:
Τρίτη
Μπάγερν – Ντόρτμουντ 2-0 πέν. 1-1 κ.δ./παρ. (29′ Λεβαντόβσκι / 75′ Ομπαμεγιάνγκ)
Τετάρτη
Αρμίνια Μπίλεφελντ – Βόλφσμπουργκ 0-4 (8′, 55′ Άρνολντ, 31′ Λουίζ Γκουστάβο, 51′ Πέρισιτς)

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr