Home SPORTS NEWS Έγραψαν ιστορία στο 7-3 Ρονάλντο και Έντεγκααρντ

Έγραψαν ιστορία στο 7-3 Ρονάλντο και Έντεγκααρντ

real-ov


Με το εντυπωσιακό 7-3 κόντρα στην Χετάφε ολοκλήρωσε τη σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», σε ματς στο οποίο έγραψαν ιστορία ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μάρτιν Έντεγκααρντ… Ο Πορτογάλος πέτυχε χατ-τρικ και προσωπικό ρεκόρ γκολ, ενώ ο Νορβηγός  έγινε ο νεότερος που κάνει ντεμπούτο με την «βασίλισσα» σε ηλικία 16 ετών και πέντε μηνών και έξι ημερών…

Ο Ρονάλντο πέτυχε χατ-τρικ για τρίτη φορά στις τελευταίες 4 αγωνιστικές και τερμάτισε με 48 γκολ συνολικά, επίδοση που αποτελεί προσωπικό ρεκόρ. Ο Λιονέλ Μέσι, που έχει το ρεκόρ γενικά με 50 σε μία σεζόν στο πρωτάθλημα, έμεινε στα 43 με τα δυο τέρματα απέναντι στην Λα Κορούνια.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 3-3. Στο πρώτο ημίχρονο ο  Κριστιάνο Ρονάλντο απέδειξε για ακόμη μια φορά  πως είναι ένας από τους πιο δεινούς σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, πετυχαίνοντας χατ-τρικ σε 34 λεπτά. Στο δεύτερο σκόραραν οι Χαβιέρ Ερνάντες, Χάμες Ροντρίγκες, Χεσέ Ροντρίγκεθ και Μαρσέλο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 58′ αντικαταστάθηκε από τον Μάρτιν Έντεγκααρντ και ο Νορβηγός μέσος έγινε ο νεότερος παίκτης που έχει παίξει με την φανέλα της Ρεάλ…

Οι συνθέσεις
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα (46′ Καρβαχάλ), Πέπε (40′ Βαράν), Νάτσο, Μαρσέλο, Κρόος, Ιγιαραμέντι, Χάμες Ροντρίγκες, Χεσέ Ροντρίγκεθ, Κριστιάνο Ρονάλντο (58′ Έντεγκααρντ), Χαβιέρ Ερνάντες.
ΧΕΤΑΦΕ: Κοντίνα, Κάρλος Βιγκαράι, Νάλντο, Αλέξις, Σέρχιο Εσκουδέρο, Χουάν Ροντρίγκεθ (72′ Άλεξ Φελίπ), Λασέν, Ντιέγκο Κάστρο (79′ Μπαμπά Ντιαβαρά), Πέδρο Λεόν (84′ Ίβι Λόπεθ), Πάμπλο Σαράμπια, Ινεστρόσα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr