
Ο Έντινσον Καβάνι αποτελεί τον διακαή πόθο του Λουίς Φαν Χάαλ. Ο Ολλανδός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί την απόκτηση του Ουρουγουανού στράικερ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης των “κόκκινων διάβολων” και όπως τονίζεται σε δημοσίευμα της κυριακάτικης έκδοσης της “Star” ο αγγλικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να προσφέρει στην Παρί Σεν Ζερμέν τον Άνχελ Ντι Μαρία προκειμένου να δελεάσει τους Γάλλους έτσι ώστε να παραχωρήσουν τον Καβάνι.
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)
![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-100x75.jpg)


