Home SPORTS NEWS Έκλεισε ΑΕΚ ο Τζιμπούρ!

Έκλεισε ΑΕΚ ο Τζιμπούρ!

dzee


Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Ράφικ Τζιμπούρ! Ο Αλγερινός επιθετικός συμφώνησε σε όλα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και πάει στο ΟΑΚΑ για να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα έτος!

Ο Τζιμπούρ ήθελε κλειστό διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά η ΑΕΚ ήταν ανένδοτη σε αυτή την προοπτική. Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις, ο “Τρομοκράτης” πείστηκε να υπογράψει για 1+1, ωστόσο κατάφερε να εξασφαλίσει ότι στην περίπτωση που η ΑΕΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα, η ανανέωση του συμβολαίου του θα γίνει αυτόματα!

Ο Τζιμπούρ θα λάβει περίπου 350.000 ευρώ, για τη μονοετή συνεργασία του με την “Ένωση”. Σε αυτό το ποσό δεν υπολογίζονται τα bonus τα οποία είναι αρκετά. Για κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου, για έξοδο στο Champions League και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον πίνακα των σκόρερ της Super League.

Πλέον η ΑΕΚ στρέφει το ενδιαφέρον της σε άλλες υποθέσεις καθώς εκκρεμούν αρκετές περιπτώσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, όπως στη θέση του τερματοφύλακα, του αριστεροπόδαρου στόπερ, του αριστερού μπακ και ενός ακόμα ακραίου…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr