Home SPORTS NEWS «Κανονικά στην κλήρωση ο Μπλάτερ»

«Κανονικά στην κλήρωση ο Μπλάτερ»

blater


Στην κλήρωση του Μουντιάλ του 2018 που θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Πετρούπολη στις 25 Ιουλίου θα παραβρεθεί ο πρόεδρος της FIFA Σεπ Μπλάτερ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με δηλώσεις του ο υπουργός Αθλητισμού της Ρωσίας Βιτάλι Μούτκο, της οποίες επικαλείται το πρακτορείο reuters.

«Φυσικά και θα συμμετέχει στην κλήρωση», είπε αρχικά ο Μούτκο. «Το σύνολο της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA θα είναι εκεί, όπως οι 209 εθνικές ομοσπονδίες. Οι προετοιμασίες πηγαίνουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό», τόνισε.

Ο γενικός γραμματέας της Ρωσικής ομοσπονδίας Ανατόλι Βορομπίοφ είπε: «Δεν έχω αμφιβολία ότι ο Μπλάτερ θα συμμετέχει στην κλήρωση. Είμαι βέβαιος ότι αν δεν συμβεί κάτι αναπάντεχο ο πρόεδρος της FIFA θα επισκεφθεί την Αγία Πετρούπολη στις 25 Ιουλίου».

Θυμίζουμε ότι ο Μπλάτερ έχει πει ότι στις 2 Ιουνίου θα παραιτηθεί από την θέση του μετά το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε από τις αμερικανικές και ελβετικές αρχές. Ο Μπλάτερ δεν έχει καμία κατηγορία να τον βαραίνει.

Οι ελβετικές αρχές διερευνούν τις αναθέσεις των Παγκοσμίων Κυπέλλων του 2018 και του 2022 σε Ρωσία και Κατάρ αντίστοιχα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr