
Το όνομα του δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό, αλλά θεωρείται ανερχόμενο ταλέντο στην Ολλανδία. Στη Λάτσιο λοιπόν εντόπισαν στοιχεία που τους άρεσαν στον Ρικάρντο Κίσνα και έσπευσαν να τον αγοράσουν από τον Αγιαξ. Για τον 20χρονο εξτρέμ, ο οποίος παίζει και ως δεύτερος επιθετικός, οι Λατσιάλι πλήρωσαν 3,5 εκατ. ευρώ. Ο Κίσνα φέτος στα 23 ματς πρωταθλήματος που ξεκίνησε βασικός, είχε συμμετοχή σε 13 γκολ (6 γκολ, 7 ασίστ).
Πηγή: Gazzetta.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



