Home SPORTS NEWS Ακυρώθηκε μεταγραφή στην Ισπανία λόγω… twitter!

Ακυρώθηκε μεταγραφή στην Ισπανία λόγω… twitter!

rei


Την ατάκα “καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς”, τη γνωρίζετε οι περισσότεροι. Όπου “μιλάς”, βάλτε “γράφεις” και πάνω κάτω έχετε μπει στο κλίμα του τι συνέβη και χάλασε η μεταγραφή.

Ο Χούλιο Ρέι, λοιπόν, στα 20 του έκανε το μεγάλο βήμα και πήρε μεταγραφή στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας με σκοπό να φορέσει τη φανέλα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Έλα όμως που οι άνθρωποι της “Dépor” ανακάλυψαν κάτι που τους έβγαλε από τα ρούχα τους.

Τι ήταν αυτό; Ο Ρέι πριν από τρία χρόνια (στα 17 του δηλαδή), ανέβασε ένα υβριστικό tweet εναντίον της Λα Κορούνια. Και όταν λέμε υβριστικό εννοούμε… από τα βαριά. “Που@##να Ντέπορ, μπου#$@ο Ριαθόρ”, είχε γράψει στο λογαριασμό του μην μπορώντας να φανταστεί πως θα το ανακάλυπταν τρία χρόνια αργότερα.

Τελικά η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να ακυρώσει τη μεταγραφή, αφού όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσε αυτός ο παίκτης να παρουσιαστεί μπροστά στο κοινό.Στην Ισπανία βέβαια υπάρχουν και φωνές που αναφέρουν πως η διοίκηση εξάντλησε την αυστηρότητα της μιας και ο Ρέι ήταν παιδί ακόμα όταν το έγραφε. Για την ιστορία ο λογαριασμός του 20άχρονου παίκτη… εξαφανίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

 

Πηγή: Sport24.gr