
Η αστυνομία και οι δικαστικές Αρχές της Αγγλίας έχουν αποδείξει πως ξέρουν να περιορίζουν τους χούλιγκαν και τουλάχιστον να τους απομακρύνουν από τα γήπεδα. Αυτή τη φορά δεν είχαμε να κάνουμε για επεισόδια μεταξύ θερμόαιμων, αλλά για ρατσιστική επίθεση φίλων της Τσέλσι πριν το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Σχεδόν πέντε μήνες μετά το συμβάν που πραγματοποιήθηκε στο μετρό του Παρισίου με θύμα έναν μαύρο άνδρα.
Η δίκη ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο και η ετυμηγορία ήταν βαριά για τους Τζόσουα Πάρσονς, Ρίτσαρντ Μπάρκλι, Τζόρνταν Μάντεϊ, Ντιν Κάλις. Γουίλιαμ Σίμπσον. Συνολικά στους πέντε άνδρες επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Αξίζει να τονίσουμε πως η ποινή επιβλήθηκε έπειτα από σχετική εισήγηση της αστυνομίας η οποία ωστόσο πρότεινε δεκαετή απαγόρευση.
Πηγή: Sport24.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



![«Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και θα δούμε τους πάντες στα μάτια» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/PanayiotisAndreou-Diloseis-Omonoia-Rakow-100x75.jpg)