Home SPORTS NEWS Τζέραρντ: “Δεν ήρθα για διακοπές ή τα τελευταία ένσημα”!

Τζέραρντ: “Δεν ήρθα για διακοπές ή τα τελευταία ένσημα”!

gerrard


Αντιμέτωπος με τους εκπροσώπους του Τύπου βρέθηκε για πρώτη φορά ως παίκτης των Λος Άντζελες Γκάλαξι ο Στίβεν Τζέραρντ, με τον ιστορικό αρχηγό της Λίβερπουλ να παρουσιάζεται επίσημα στο “StubHub Center” από τους παράγοντες της νέας του ομάδας και εκεί να ξεκαθαρίζει πως θέλει  να τον αγαπήσει ο κόσμος όπως έκανε και με τους Ντέιβιντ Μπέκαμ και Λάντον Ντόνοβαν.

“Είναι πολύ συναρπαστικό που είμαι μέλος των Λος Άντζελες Γκάλαξι. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Λάντον Ντόνοβαν είναι δύο παίκτες που έχουν προσφέρει πάρα πολύ σε αυτό τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και αν ακολουθήσω τα βήματά τους θα είμαι πολύ χαρούμενος.

Ο Ντέιβιντ είναι ο ήρωάς μου… είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής. Άκουσα τη συμβουλή του πριν αποφασίσω να έρθω εδώ”, δήλωσε αρχικά κατά την παρουσίασή του ο 35χρονος Άγγλος μέσος και συνέχισε:

“Ο Λάντον ήταν αντίπαλος για κάποιο διάστημα όταν έπαιζε στην Έβερτον αλλά είναι και αυτός θρύλος και ήρωας, έχω δει τις εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια και ξέρω ότι βρίσκεται στο επίπεδο που όλοι θα ήθελαν να βρίσκονται. Θέλω να ακολουθήσω τα βήματά τους.

Είναι επίσης σημαντικό που βρήκα εδώ από την πρώτη ημέρα τον Ρόμπι (Κιν). Με σύστησε σε όλους τους παίκτες και το προσωπικό. Ανυπομονώ να είμαι συμπαίκτης και με εκείνον. Ήταν ο MVP πέρυσι και είναι πολύ φορμαρισμένος”.

Θέλοντας μάλιστα να στείλει και ένα μήνυμα στους οπαδούς της νέας του ομάδας, ο Τζέραρντ υπογράμμισε: “Δεν έρχομαι εδώ για να ζητάω δικαιολογίες πως χρειάζομαι μήνες μέχρι να είμαι έτοιμος. Εάν υπάρχει κάποιος εκεί έξω που νομίζει ότι έρχομαι εδώ για διακοπές ή για τα τελευταία μου ένσημα, σύντομα θα αποδεχτεί πως κάνουν λάθος”.

Σημειώνεται πως ο Τζέραρντ είχε δίπλα του κατά την παρουσίασή του τον πρόεδρο των Γκάλαξι, Κρις Κλέιν, τον προπονητή Μπρους Αρίνα και τον διευθύνοντα σύμβουλο Νταν Μπέκερμαν ενώ αμέσως μετά τις δηλώσεις του έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Λος Άντζελες.

Η παρουσίαση του Τζέραρντ μέσα από φωτογραφίες:

Εικόνες από την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες:
Πηγή: Sport24.gr