Home SPORTS NEWS Ανανέωσε για 4 χρόνια ο Μουρίνιο με την Τσέλσι

Ανανέωσε για 4 χρόνια ο Μουρίνιο με την Τσέλσι

murinho
πηγη: sport24.gr

Μέχρι τον Ιούνιο του 2019 ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Τσέλσι ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως έγινε γνωστό από την επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού club. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει συνδεθεί με το αγωνιστικό “μεγάλωμα” της ομάδας και ο ιδιοκτήτης, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, θέλησε να τον κρατήσει στο Στάμφορντ Μπριτζ.


Ο Μουρίνιο έχει όλα όσα επιθυμεί στο Λονδίνο και αποφάσισε να παραμείνει, ώστε να επεκτείνει την κυριαρχία του στην Premier League και στην επόμενη τετραετία.

Μετά την επισημοποίηση της τετραετούς ανανέωσης του συμβολαίου του, ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Εάν το club είναι χαρούμενο, εγώ είμαι χαρούμενος. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό να υπογράψω ένα νέο συμβόλαιο. Είναι σημαντικό να έχουμε μία συνέχεια και ελπίζω ότι θα απολαύσουμε επιτυχίες στο μέλλον. Για τους οπαδούς, τους παίκτες και το club.

Όταν είχα επιστρέψει πριν από δύο χρόνια, είχα ένα ιδιαίτερο συναίσθημα για την ομάδα και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Είναι το club που έχει την πιο ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και είμαι χαρούμενος που γνωρίζω ότι θα μείνω για αρκετό καιρό εδώ”.

Εκ μέρους της Τσέλσι, την ικανοποίηση της εξέφρασε η διευθύντρια, Μαρίνα Γκρανοφσκαϊά:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Ζοσέ δεσμεύτηκε μαζί μας για άλλα τέσσερα χρόνια. Από την επιστροφή του, πριν από δύο χρόνια, με προσοχή ανέπτυξε το ρόστερ της ομάδας και έφερε τρόπαια στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ανυπομονούμε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και θέλουμε ανάλογη συνέχεια στις επιτυχίες”.

Το “τιτίβισμα” της ανανέωσης για τον Μουρίνιο: