Home SPORTS NEWS Ανατροπή με δέκα παίκτες η Μπάγερν Μονάχου

Ανατροπή με δέκα παίκτες η Μπάγερν Μονάχου

bayern


Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Χόφενχαϊμ με τον Λεβαντόφσκι να της χαρίζει τη νίκη με 2-1 στο 90′. Η αρχή του αγώνα δεν ήταν ιδανική για τους Βαυαρούς οι οποίοι δέχτηκαν γκολ στο 8ο δευτερόλεπτο.

Ο Αλάμπα έκανε το λάθος και ο Φόλαντ σημείωσε το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία της Bundesliga. Τα πράγματα έκαναν ακόμα χειρότερα αφού ο Μπενατιά αποχώρησε τραυματίας στο 36′ με τον Ραφίνια να περνά στη θέση του.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μίλερ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν πίεζε για το γκολ, αλλά αυτό ερχόταν. Μάλιστα, στο 72′ ο Μπόατενγκ έκανε χέρι με τον διαιτητή να δείχνει αμέσως το σημείο του πέναλτι και τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας του Γκουαρντιόλα να βλέπει τη δεύτερη κίτρινη μέσα σε δύο λεπτά. Ο Εουγκέν Πολάνσκι ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Η Μπαγερν παρότι έμεινε με δέκα παίκτες ήταν αυτή που πίεζε για να πάρει τη νίκη. Ο Λεβαντόφσκι λίγο έλειψε να γίνει ο μοιραίος της παίκτης, αφού έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 89′, ενώ νωρίτερα του είχε ακυρωθεί σωστά γκολ. Τελικά ο Πολωνός κατάφερε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του στο 90′ με κοντινό πλασέ.

Το δύο στα δύο έκανε η Λεβερκούζεν και κυνηγά την Μπάγερν. Ο Χακάν Τσαλχάνογλου ήταν αυτός που της έδωσε τη νίκη με 1-0 επί του Ανόβερο χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 18′. Ο νεοαποκτηθείς Μεβλούτ Ερντίντς αλλά και οι υπόλοιποι συμπαίκτες στο Ανόβερο απέτυχαν να απαντήσουν με οποιονδήποτε τρόπο και η Λεβερκούζεν αισθανόταν ασφαλής ακόμα και με ένα γκολ διαφορά. Ο Χακάν, μάλιστα, δοκίμασε να διπλασίασει τα τέρματά του με τον ίδιο τρόπο στο 2ο ημίχρονο, αλλά η προσπάθειά του από τα 30 μέτρα κατέληξε στη γωνία των δοκαριών και πέρασε άουτ. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ενώ ήταν να ξεκινήσει το παιχνίδι σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Γερμανών, τελικά μπήκε ως αλλαγή στη θέση του σκόρερ στο 89′.

FT – VIDEO (Bundesliga): TSG 1899 Hoffenheim 1-2 FC Bayern MünchenAll Goals & Full Highlights [HD]

Posted by Football Goals & Highlights on Saturday, August 22, 2015

Πηγή: Sport24.gr